Söz yapıcaz aksilikler bizi bırakırsa...

delyylade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
118
0
26
İstanbul
Arkadaşlar merhaba biz martta söz yapmayı düşünüyoruz sevgilimin ailesi henüz ailemle tanışmadı.Ben söz öncesi annelerimizi tanıştırayım diye düşünüyordum.Bunu sevgilime söledim annesine sölemiş annesi de daha erken demiş...Şaşırdım kaldım daha önceden sölediğimde tamam tanışırız demişti sonra ben ertelemiştim biraz zaman geçsin diye.Tam zamanı bulduk şimdide annesi böle sölüyor Martta söz düşünüyoruz daha tanışmaya erken diyen kadın acaba söze ne diyecek çok merak ediyorum

senin ailene emrivaki yapar gibi ne o öyle? kız evi naz evi derler ama sizde durum tam tersi :) eğer annesini tanıyosan sen söyle babam tanışmadn olmaz diyo de. ki aileni hiçe saymak gibi bişey bu.tüm kararları almışsın yüzüğüde kendiniz takın derse haklı baban. bence aile büyüğü olarak babanla konuş.o ne derse o olur.

Bizde erkenden tanistirmaya calismistik ama bir turlu olmamisti. Nisanlim bana evlenme teklifi etti daha haftasi olmamisti anneler tanisti. Onlar en dogru zamani biliyordur. Gerek yok tasalanmaya. Isler ciddiyete binince kendiliginden oluyor hersey

Acaba o tamam dediğin de siz ertelediniz diye böyle bir tepki vermiş olabilir mi? Söz niyetinizi bilmiyor mu acaba? Çünkü onun içinde erken demiş oluyor o zaman, ya da siz birşeyleri eksik yapıyorsunuz?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…