Soz verip geciktirmış oldugum resımlerım..

Güle güle oturun evinizde, yalnız tv nin önündeki puf dikkatimi çekti. Yeri sizce de yanlış olmamış mi ?

Haklısınız... Aslında onun yerı iki sutun arası...gecis rahat olsun diye orada duruyor

puf madem odada fazlalık çıkart başka yere. kalabalık etmesın odanda...
eşyaların bana cok ağır geldi.
tamamen zevkimden farklı...
madem siz beğendınız güle güle oturun o halde :)

O kadar kolay degil pufu atmak.. Yerı geldiginde koltuk oluyor
..yorumunuz ıcın teşekkur ederım.. severek oturuyorum..

Güle güle oturun.Ben çerçeveleri çok fazla buldum.Onları ikiye indirebilir veya duvara asılan çoklu bir çerçeve alabilirsiniz.Duvardaki çerçevede yazı görüyorum,ne yazdığı buradan okunmuyor.Onun yerine çoklu çerçeve daha şık olabilir.
Farklı aksesuararla çok daha modern bir eve kavuşabilirsiniz aslında.Mesela yelkenler tv ünitesine çok büyük ve fazla gelmiş.Duvarda asılı küçük çerçeve,fener ve sütun üzerindeki mum hiç olmasalar daha iyi.
Köşedeki kuru çiçeği kaldırıp tekli koltukların arasına küçük ve yüksek bir sehpa koyabilirsiniz.
Bir de aynanız o duvara fazla büyük gelmiş.Duvarı ortalayabilmek için diklemesine duran bir dikdörtgen ayna asılabilir.

cok teşekur ederım yorumlarınız ıcın..dıkkate alıyorum:) duvarda yazılı olan cerceve esmai hüsna ..kendı el emegımle işledıgım bır urunum..

halın çok güzel ancak çok koyu mobilyan olduğu için halıda koyu mobilyada koyu çok kapalı olmuş gibi bir de aksesuarların çok fazla biraz eksiltebilirsin... birde ben bu tarz mobilyaya krem halı daha çok yakıştırıyorum... güle güle oturun evinizde...

halıların çok tatlıymış ama tabi mobilyalar biraz ağır kalıyor halılara halını nerden ve ne kadara aldınız acaba bende yatak odama böyle renkli bir halı bakıyorum

Güle güle huzurla.oturun insallah. Ben begendim ama perdeyi sade kullansaniz daha guzel olmaz mi? Storlar odayi bogmus gibi. Ve tablolar da cok fazla duruyor. Onun dışında huzurlu guzel bir yuva. Musmutlu oturun insallah

halıların çok tatlıymış ama tabi mobilyalar biraz ağır kalıyor halılara halını nerden ve ne kadara aldınız acaba bende yatak odama böyle renkli bir halı bakıyorum
Teşekkur ederım... Halılarım bellona... 4 mk. 500 tl

Ben bi baglanti goremedim maalesef esyalar arasinda ..Hali ,koltuk ..ama gule gule oturun sizin eviniz sizin zevkiniz

Halım kremdi hatta beyaza yakındı. Fakat baş edemedim. Her tozu kaldıran halı tercıh ettım.. Üstelik bu tarz halıları seviyorum.. Mobilyaya gelince hazır degiller.. Sipariş uzerine yapıldılar.. Fakat bazı sebeplerden dolayı hemen alamadık... Geldiklerinde renk değişimine uğramışlar..anlayacagınız evimi sevıyorum fakat bazı aksilikler istedıklerımı sağlayamadı. Yorumunuz ıcın teşekkur ederım.. Bır arkadaşımız bazı suslerın yogun oldugunu söylemişti... Gaz lambası ve ahşap mumluk misali suslerım kaldırıldı:)

Güle güle huzurla.oturun insallah. Ben begendim ama perdeyi sade kullansaniz daha guzel olmaz mi? Storlar odayi bogmus gibi. Ve tablolar da cok fazla duruyor. Onun dışında huzurlu guzel bir yuva. Musmutlu oturun insallah
Perdem sade sanmıştım:)... Storlarım yok.. Guneşliklerım var kumaştan.. SÜslerimden bır kacını Kaldırdım. Çok teşekkur ederım. Hep bırlıkte musmutlu yaşayalım.

Bellona dan... 4 mk... 500tl..yorumunuz ıcın teşekkur ederım..

bu tip evler eskıde kaldı sanıyordum dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…