• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz ve Nisan kiyafetim yorumlarinizi bekliyorum

konya42

EnGüzelAskZorOlandir
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
238
0
46
Almanya
Nisanligim nasil sizce :))

Eklentiler

• $hhh.jpg
    $hhh.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 102
  • $2012-05-22 13.25.46.jpg
    $2012-05-22 13.25.46.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:
Söz kıyafetini yaşına yakıştıramadım cnm biraz kadınsı buldum amaa nişanlığına bayıldım ya süper :16:

arkadaşa katılıyorum söz kıyafeti pek gitmemiş sana ama nişanlığın çok güzel allah güle güle giymeyi nasip eylesin...

Kusura bakmassan ben nişan kıyafetini pek beğenmedim:17:Söz içinde düz renk dizlerde bir elbise şık durabilir.Mutluluklar dilerimmm:34:

Canım söz kıyafetini beğenmedim maalesef yaşına uygun bulmadım, tek parça dizlerde bir elbise giymen sanki daha mı güzel olurdu? Eğer evde yapılacak diye kapalı bir şey giymeyi düşünüyorsan bence elbise giyip kolları tül veya dantelle kapalı olan bir elbise tercih edebilirsin. :34:

aslında kıyafetler güzel ama sana uyumu açısından daha farklı bir tarz olmalı diye düşünüyorum.... sanki biraz daha cıvıl cıvıl yada canlı renkleri içeren kıyafette biraz daha hareket içeren kesimler olsa sana çok yakışır gibi geldi bana :)

aslında kıyafetler güzel ama sana uyumu açısından daha farklı bir tarz olmalı diye düşünüyorum.... sanki biraz daha cıvıl cıvıl yada canlı renkleri içeren kıyafette biraz daha hareket içeren kesimler olsa sana çok yakışır gibi geldi bana :)

Benim Sevgilim böle seyler giy. Seni biraz olgun gösterir dediyi icin ben bunu sectim. Suan baktikca gercktn bende cok kötü buluyorum kiyafetleri. Kapali hersey meydanda olmayan birseyde bulamiyorum acikcasi burdn... daha cok aramam gerekk oofff off :)) tskler cnm

çok küçük gözükmüyorsun zaten olgun gözükmene gerek yok

çok açık istemiyorsan dirsek kollu dizin altında düz elbise öneririm daha hoş olursun

Back