Söz Kesimi Söz sandığım

spicy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
6.767
0
0
Diğer
Kızlar kısmetse istemem ve sözüm olacak. Söz mendilini vereceğimiz sandığımı sizlere de fikir olsun diye paylaşmak istedim.
Fotoğrafları sildim sonra nişan tepsimi eklerim.

Eklentiler

• $18042011380.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 888
  • $18042011387.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 462
  • $18042011390.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 251
  • $18042011393.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 255
  • $18042011399.jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 315
  • $18042011407.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 275
  • $18042011406.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 297
Son düzenleme:
hepsi cok guzel canım ama sandıgınaayrı bi bayıldım.. Allah tamamına erdirsin inşallah mutluluklar

Annenin ellerine sağlık buketim. 41 kere maşallah.
Sen nekadar şanslısın bu konuda farkındasın dimi

bukettt annen yine döktrmş :) konuştrmş marifetini çk beğendm keselerde çk tatlı olmş allah tamamına erdirsn hyatım

bukooo annen döktürmüş valla canım hepsi çok güzel ellerine sağlık şimdiden hayırlı olsun canım benimmm

Canım şimdiden hayırlı olsun, ellerinize sağlık. Bende nışanımda bişey dağıtsammı bilemedim, sizlerden görünce, özeniyorum valla

Teşekkür ederim kızlar beğenmenize sevindim anneciğimede ileteceğim beğenilerinizi ki o zaten hemen soruyor kızlar beğendiler mi diye o da çok alıştı:)

sözde bukdara şey yapmak zorundamıyız:S bende kaynanama görümceme ve eltime bişeler vermek istiyorum ama ne olabilirki? bide böyle sandık değilde bunu yerine neyin içine koyabilirim?

teşekkür ederim kızlar. söz tepsisi hazırlayıp vereceklerini tepsiye koyup tül ile sarabilirsin canım örnek olsun diye nette bu fotoğrafı buldum.

Alıntıdır.

Son düzenleme:
çok güzel olmuşş..:)) allah bir ömür mutlu etsin inşallah..bende 2hafta sonra sözleniyorum ama daha bugün gördüm böyle şeyler yapıldığını..şimdi hazırlamak zor olacak ama nişana nasipse artık.. ya da sadece damada mendil versek öyle süslü püslü olur mu ki..:97: misafirlere de nişanda yaparız bişeyler..:))

güzel dileklerin için teşekkür ederim olur tabiki istersen sende mendil çorap koyup tül ile süsleyebilirsin sözümüz söz anlamında verirsin

Son düzenleme:
güzel dileklerin için teşekkür ederim olur tabiki istersen sende mendil çorap koyup tül ile süsleyebilirsin sözümüz söz anlamında verirsin

şimdiden düşünmeye başladım zaten nereden alabilirim diye..:)) bu hafta sonu annemle gezeriz artık.. bende yaptığım şeyleri paylaşırım sözden sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…