• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz saçı için yardım kızlar

TuCi_

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
190
23
118
36
Merhaba kızlar, 10 gün sonra sözüm var ama ben bir türlü saçıma karar veremedim. Sade bi maşa yaptırmakta istemiyorum, bilmiyorum ne yapıcam. Aklımda hafif dağınık yandan topuz, rihannanın saç modeli bide maşa yaptırıp taç takmak gibi bikaç şık var. Fotoraflarınıda eklicem, elbisemide eklicem. Yardımcı olursanız sevinirim :18:
Bu elbisem
Eki Görüntüle 332011
Bunlarda saç modelleri;
$ks3.jpg
rihannanın gibi ördürüp yandan örgü olarak toplatabilirimde
$rihanna-met-2011.jpg

Merhaba kızlar, 10 gün sonra sözüm var ama ben bir türlü saçıma karar veremedim. Sade bi maşa yaptırmakta istemiyorum, bilmiyorum ne yapıcam. Aklımda hafif dağınık yandan topuz, rihannanın saç modeli bide maşa yaptırıp taç takmak gibi bikaç şık var. Fotoraflarınıda eklicem, elbisemide eklicem. Yardımcı olursanız sevinirim :18:
Bu elbisem
Eki Görüntüle 332011
Bunlarda saç modelleri;
Eki Görüntüle 332026
rihannanın gibi ördürüp yandan örgü olarak toplatabilirimde
Eki Görüntüle 332025

giyceğin kıyafet için tam bi topuz abartı olabilir, örgü basit kaçabilir ama sinem kobalın modeli yada açık bırakıp hafif dalga verebilir istersen hafif de yanlardan toplatabilirsin ki bu son dediğim daha şık gibi..şimdiden hayırlı olsun :)buarada elbise baska rek de olabilir :)

Son düzenleme:
elbisenin modelini çok beğendim siyah olmasa rengi daha iyi olurdu bence.model olarak iri dalga maşa yaptırıp onu dağınık toplatsan güzel olur.örgü bu elbiseyle ve sözde hoş olmaz gibime geldi.

bence o elbisenin üstüne sinem kobalın saçı çok güzel olur onu tercih etmelisin

bu elbisenin nar çiçeği,yeşil gibi renk seçenekleri var bence siyah olmamalı canım

Eki Görüntüle 332864
Yukarıdakı gibi yarı toplu bir model seçebilirsin, bende baharda sözleneceğim boyle birşey yapmayı düşünüyorum.
Elbisen çok ağır değil, sözünde evde olacaksa topuz biraz abes kaçabilir.
Şimdiden hayırlı olsun :nazar:

Back