• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz Resimlerim

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dolly5

Ziyaretçi
kızlar benim nişanlım 14 şbtta tek taş almıştı bana bu şekilde evlenme teklifi etmişti.daha sonra ailesi bize tanışmaya geldi, daha sonra söz için geldiler. benim tek taş yüzüğüm var die ben yüzük istemedim nişanlıma ince bi söz yüzüğü aldılar. Resimdekide söz de giydiğim kıyafetti. çok abartmaya gerek duymadım sonuçta bu evde söz kesimi. Belki bi fikir olur sizede :asigim:

Eklentiler

• $ydk1.JPG
    $ydk1.JPG
    12,5 KB · Görüntüleme: 149
canım çok tatlı olmuşsun kıyafetin de tam uygun bence söz için.:lepi:
bişey merak ediyorum yüzükleri koymak için tepsin nasıldı?ben süslü bişey almayı düşünüyorum uygun olur mu acabasositososito

bişey merak ediyorum yüzükleri koymak için tepsin nasıldı?ben süslü bişey almayı düşünüyorum uygun olur mu acabasositososito

hayırlııı olsun canım darısı basımaa...1 hafta sorada ben sözlenıyorum inşallahh..

canım tepsi sormussun..ben hazırladım ama resım yok suan elimde..tepsimi beyaz gri boncuklar ve nazar boncuklarıyla susledım..gayet hoş gözukuyor...

çok şık olmuşsun canım mutluluklar ;)

hayırlı uğurlu olsunhihoyyyt darısı tüm isteğen kızlarımızın başına inşallah kıyafetini çok beğendim canım:1hug:
Mutluluklar Dilerima.s.

Sade ve şık olmuşsun,tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin

hayırlııı olsun canım darısı basımaa...1 hafta sorada ben sözlenıyorum inşallahh..

canım tepsi sormussun..ben hazırladım ama resım yok suan elimde..tepsimi beyaz gri boncuklar ve nazar boncuklarıyla susledım..gayet hoş gözukuyor...

canım zonguldaklımısın ? ben karabukluyum o yuzden soruyorum opuyorumnanaktan

senın de yaklaşmış sözun inşallah cok guzel gecer :Saruboceq:
ben de tepsimi o sekılde suslemeyı dusunuyorum ...:lepi:

çok zarif olmuşsun arkadaşım. tebrik ederim. inşallah en kısa zamanda düğün resimlerini de görürüz ;)

çok güzel olmuşsun...saçların çok hoş:):):) ömür boyu mutluluklar...

canım tepsim , çok şıktı ama ben süslemedim hiç kendiliğinden zaten çok güzeldi. gümüş tutma yerleri altın , kendiliğinden kabartmaları vardı . pırıl pırıl parlıyodu valla :) üstüne annem güzel bi dantel koyup yüzüklerle makası koyduk güzel oldu. nişanımda da aynı tepsiyi kullandım.

Bencede çok hoş olmuşsun canım,
Allah tamamına erdirsin.

kıyafetin çok hoş ve zarif olmuş mutluluklar a.s.

Back