Söz öncesi ayrılık mı dersiniz ? Yoksa katlanmak mı

eylull06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
26
5
32
Kızçeler yardımınıza ihtiyacım var.
Erkek arkadaşımla yaklaşık 1 senedir beraberiz artık iş evlilik yoluna döndü aileler tanıştı onlar bize geldi biz onlara gittik..

Son zamanlarda erkek arkadaşım çok değmişti. Bugün biraz tartıştık bana sana dürüst ol bir soru soracağım dedi

O:içinde kin nefret olmadan cevapla eski ilişkilerini özlüyormusun
Ben: Zerre ne aklıma geliyor ne düşünüyorum özlemek bi yana. Onlar bi şekilde olmadığı İçin de sen olduğun İçin de şükrediyorum Allah’a
Ben: sende dürüst ol
O:ben özlüyorum, kişileri degil, ilişkileri özlüyorum.. kinle söylemediğine de namusu üzerine yemin etti

Şimdi ben ne yapayım? İşteyken gözlerin doldu kimseye diyemedim sabaha kadar nöbetçiyim. Söz tarihi belirlerken dediğine bakın. Ben kafayı yicem ne yapmalyım.

E eylull06 merhaba .
Neye istinaden söyledi bunu?
Evleneceği kadına söylenecek bir laf değil bu bence..
Özlediğine göre sizinle yaşadığı ilişki, istediği bir ilişki değil mi yani? Ben bunu anliyorum. Öyleyse sizinle evlenmeyi gectim, sizinle ilişkisini neden devam ettiriyor? Bu durumda, bir gün bu ilişkinin patlayacağını düşünürüm ben. Kendi fikirlerinden bile hala emin değil.

Erkek arkadaşımla yaklaşık 1 senedir beraberiz artık iş evlilik yoluna döndü aileler tanıştı onlar bize geldi biz onlara gittik..

Son zamanlarda erkek arkadaşım çok değmişti. Bugün biraz tartıştık bana sana dürüst ol bir soru soracağım dedi

Ben: Zerre ne aklıma geliyor ne düşünüyorum özlemek bi yana. Onlar bi şekilde olmadığı İçin de sen olduğun İçin de şükrediyorum Allah’a
O:ben özlüyorum, kişileri degil, ilişkileri özlüyorum.. kinle söylemediğine de namusu üzerine yemin etti

Şimdi ben ne yapayım? İşteyken gözlerin doldu kimseye diyemedim sabaha kadar nöbetçiyim. Söz tarihi belirlerken dediğine bakın. Ben kafayı yicem ne yapmalyım.
işte kadınla erkeğin farkı, ezici çoğunluk böyle maalesef. kadın aşık olduğunda gözü hiçbir şey görmüyor. aklına bile gelmiyor başkaları. ama erkek geçmişinde geleceğinde önünde arkasında sağında solunda ne kadar kadın varsa bundan bize ekmek çıkar mı kafasında. ayrıca ben erkek arkadaşınıza dürüst demiyorum, pişkin diyorum. bazı şeylerin sinyali verilmiş şimdide. iyi düşünün.

Konu buraya nereden geldi acaba?
Ayrıl ya da ayrılma demek haddime değil sadece iyice değerlendirin ve ayrılmıyorsanız da bu konuyu sonsuza dek kapatın. İleride açayım derseniz daha da çok üzülürsünüz.

SOn zamanlarda değişti demişsiniz , sonra da bu soruyu sormuş.
Acaba eski sevgililerinden biri msj mı attı ?

Ne alaka niye böyle bir şey söylüyor ki?
Vicdanını mı rahatlatıyor, yoksa ayrılmanız için size kapı mı açıyor, bence ikincisi

Eski ilişkilerinde olup da sizin ilişkinizde olmayan neymiş, sormadınız mı?
Benim de aklıma 2.şık geldi .

Bu ne demek yani ben anlamadım.
Mesela ben ilkokul yıllarımı özlüyorum, kız arkadaşlarımla gece dışarı çıkmayı özlüyorum. Bekar olduğum dönemleri özlüyorum ama bu evlendiğime pişman olduğum için değil.
Ne maksatla eski ilişkilerden bahsediyor çözemedim.

Is ciddiye binerken beyfendinin aklina eski asklari gelmis . Madem oyle aileleri tanistirirken akli nerdeydi. Bu düşündüğünü normal olarak görmüski utanmadan sen de de oluyomu demis unutamadigi biri var demekki kafasinda seninle ve eski iliskisini kiyasliyoki böyle soyluyo

Pişkin. Ayrılmanız için demiş belliki. Tipik iş ciddiye binince evlilikten korkan erkek modeli

Erkek arkadaşınızla söz tarihi konusunda biraz ileriye atın.. Acele etmemenizde fayda var. Size durust olacakmista b.kunu çıkarmış. Hatıralar elbette güzel.. Yasanmisliklara iyiki denebilir.Kotu bir tecrübe olduğu için ve sonrasında sizi karşına çıkardığı için falan filan.. Özlemek kafasının karıştığının bi işareti olabilir mi? Konu nasıl bu noktaya bu sorulara geldi ?

X