Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel modeller var cnm paylaşım için saolopuyorumnanaktan
esquer seninle zevklerimiz benzer gidiyor gibime geliyor kaydirigubbakcemile5 sana birşey danışıcam..
kınam için 2 adet elbise arasında gidip gidip geliyorum.
biri şu :
diğeri de demi moore un bu yıl red carpet zımbırtılarında giydiği o muhteşem elbise.. o da şu :
bu elbise de neden bilmem, nedenini bilmediğim bir sebepten ötürü hoşuma gidiyor. Ama bu haliyle çok sade, biraz svarovski taşlar filan koymak lazım orasına burasına
kafamda tasarlamaya çalışıyorum. Sence hangisi daha güzel ? benim favorim şu an ilk resim. sence ?
cnm benm 3 ude cok gusel ama senn fizigini boyunu posunu dusunnce 3.elbise daha gusel olur gibi sanki sana..1.nin tarzında bişi deneyıp ole uzerınde dusun bence..2iye zaten soz yok onu bende dusunuorum ama bana nasıl olur bilmıorum..snaada yakısır ama 3.su daha gusel olur sanki ustune tatlım..ama sen onu dusunrsen yırtmacda olcakmı?we dedigin gibi biraz suslenıp puslennebilir taslarla filan ole dhaa gosterşli olur..sen kına için nasıl bişi dusundun peki normal abiyemi dusunmustun yoksa ilk iksii gibi fırfırlı daha gosterişli bişimi
ilk ikisi gibi fırfırlı türden istiyorum. 3. resim çok fazla sade abiye gibi duruyor sanki.
:uhm:
Kına gecesi yakınlarım da abiye elbiselerle gelicekler. onlardan farkım olsun istiyorum açıkcası. kabarık modellerden de hiç hoşlanmam haz etmem..
ewet cnm o zman ucuncuye hiç bakma bile we bence 2.yi sec en guseli o.peki rengini asynımı istıosun
2. elbiseye pastel tonları süper gider... 1. elbiseye güçlü renkler süper yakışır.
nişanlım da 1 nolu elbiseyi çok daha fazla beğendi. 1. elbise olursa, parlakkkk bir fuşia pembe gibi yaptırıcam.
2. elbise olursa da pastel bir uçuk pembe ya da aynen bu rengi seçebilirim . karar vermek çok zor..kafamçokkarıştı sen nasıl birşey düşündün kendine ?
cnm bende sana gostermiştim ya altın sarısı onu dusunuodum ilk once ama sade olur die wazgectım ondan we senn koydugun 2. elbiseyi dusundum saks mavisi olarak ama nişanlım da begenmedi işte onu :) gusel deil dıo :)
ah napıcaz biz bu adamlarımızı kaydirigubbakcemile3 biz birşey beğeniriz, onlar ık mık yapar.. iyisimi karar verip giymek.
Ben şöyle yapıyorum hep; nişanlımın fikrini mutlaka alıyorum. Onun fikrini değerlendiriyorum. Eğer onun istediği model bende olur şey değilse, kendi seçtiğimi uyguluyorum ve ona da o şeyi çekici kıldırıyorum bir şekilde. sempatiksalakcinni :lepi:
sonuçta o da içime sinmeyen birşeyi istemez giymemi..
esquer boyun kaç senin ? uzun boyluysan 1 nolu tarzda birşey de düşünebilirsin
bilmıorum walla napıcaz :kedi: ay cnm walla onla fikrlerımız pek uyusmuo oyuzden ben begendgimi alırımda :) bide begenebilsem tabi :) yok cnm uzun deilim ben 165 boyum..o tarz bişiler denemm lazım aslında benm daha dogrusu hep normal abiye gydigm içn nasıl oldugunu bilıorum ustume ama fırfırlı filan giymedm ole denemem lazım..senn boyun uzun zaten sana yaksıır cnm hem denemişsn ii de olmus..ikisi arasında net bi fikr olusmadımı kafanda ?
istediğim tarzda fırfırlı abiyeler bulamadımki denediğimde fikir sahibi olayım. çoğu hep şifon tül tarzı abiyeler. kat kat fır fır istediğim gibi yok.
ay düşünmekten başım döndü bilmiyorumkismile ben iyismi yatayım. sana iyi geceler canım bayanssulusmile
ay cnm bende walla dedign gibi hep o tarz abiyeler war.aynen ben dahil herkes bıktı bu kararsızlıgımdan :) saol tatlım Şeniz
Değişik abiyeler yok esqer. kararsızlığımızda haklıyız. Ben farklı şeyler yapmayı ve de giymeyi çok seviyorum çünki..