Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz,Nişan veya Kına İçin Model Arayanlar Bunlar da Benden :)

eewt cnm bu elbise gusel gerckten.ben kına içn giycem abiyede kararsızım hala gosterşili olsun duz bişi olmasın dıorum yani bu tarz bakıodum ama onceki model mi olsun bole bişi mi olsun hala karrsızım..kabarıkda sewmıorum giymm de zaten hayatta nişanlımın tarafta kınada hep kabarık giyiyolar gelinler şimdi ben normal bi abiye giyersem cok sey olcak o yuzden karar weremıorum yani..bu tarz mı olsun normal mi olsun bilmıorm :kedi:

en başlardaki gri ve kırmızı süppermiş sağol paylaşım içinnzemuszemus

bu son oscar ödüllerindeki resimdeki artistin elbisesi olsun derim kesinlikle. fırfırlı gösterişli, yine de kabarık değil. İkisinin arası birşey gibi.

Çok da düz giyme derim. Normal abiye nişanda ya da kınada bence çok sönük kalır. kabarık olmayan gösterişli modell çok var.

boyun kaç senin esqer ?

boyum 1 65 cnm kilomda 55..cnm zaten kabarık hiç istemıorum bu tarz seyelre cok baktım ama içime sinen bişi bulamamiştım..ne sade bişi istıodum nede cok kabarık ole gelınlık gibi bişi istıodum..bu elbiseyi bende begendm ama yakısrmı yakısmaz mı o sey war tabi..okadar arastrdım kabarık olmayıp gosterıslı olan bi elbise bulamadım walla :1no2:

ne olursa olsun kırmızı olsun 50 kuruş fazla olsun zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…