• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, nişan ve düğün için ayrı ayrı alyans alınmalı mı?

violetto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
1.213
846
158
Ayrı ayrı alyans almalı mıyız?
Nişanda takacağımız alyansları düğünde değiştirmesek olur mu?

Kayınvalidem hepsinde ayrı olmalı diyor, ben hiç anlamıyorum bu işlerden ama gereksiz gibi geliyor değiştirmek.

Ayrı ayrı alyans almalı mıyız?
Nişanda takacağımız alyansları düğünde değiştirmesek olur mu?

Kayınvalidem hepsinde ayrı olmalı diyor, ben hiç anlamıyorum bu işlerden ama gereksiz gibi geliyor değiştirmek.

Bencede cok gereksiz canim ben mesela bi tektas bide alyans aldirdim ama alyansim guzel olsun bi kere alicam hep onu takicam dedim ciftini 3000e aldik ama deger her bakisimda tekrar tekrar begeniyorum benim oyle bi huyum var baska model gorsemde begenmem sonradan :) sende benim gibiysen isin kolay bence bi tane al begendigin icine sinen onu tak hep ayrica bu sizin karariniz ben boyle istiyorum dersin olur biter surekli fikir alinca alisiyolar herseyde kendilerinden fikir sunuyolr :31:

Bencede cok gereksiz canim ben mesela bi tektas bide alyans aldirdim ama alyansim guzel olsun bi kere alicam hep onu takicam dedim ciftini 3000e aldik ama deger her bakisimda tekrar tekrar begeniyorum benim oyle bi huyum var baska model gorsemde begenmem sonradan :) sende benim gibiysen isin kolay bence bi tane al begendigin icine sinen onu tak hep ayrica bu sizin karariniz ben boyle istiyorum dersin olur biter surekli fikir alinca alisiyolar herseyde kendilerinden fikir sunuyolr :31:

Ben de nişan için bir alyans alıp düğünde de onunla devam etmek istiyorum.
Aslında ben alyans takmak istemiyorum ya tektaşımı seviyorum hep onu takmak istiyorum alyans almasak da olur :1:

Ben de nişan için bir alyans alıp düğünde de onunla devam etmek istiyorum.
Aslında ben alyans takmak istemiyorum ya tektaşımı seviyorum hep onu takmak istiyorum alyans almasak da olur :1:

Bencede mantiklisini dusunuyosun canim ve bunu oncelikle sozlunle paylas oda senin gibi dusunuyosa dusuncenizi belirtir oyle yaaparsiniz yoksa kayinvalideni dinleyip soz nisan yuzugunu fincanin iccinde bekletenlerden olursun:) bak bu konusa bi sey diyemicem iste cunku sadece tektas takmani sozlun uygun gormeyebilir tektasi herkes kendi arasinda bile takiyo evli bi bayan oldugun belli olsun isteyebilir ama konusabilirsin bunuda destek almak burada insani rahatlatiyo birazda olsa insallah yardimci olabilmisimdir :)

Benim bildiğim bi söz yüzüğü olur bide nişanda takılan evlilik yüzüğü. Söz yüzüğü olarakta genelde tek taş tarzı yüzükler alınıyor şu sıralar, yada söz seti alınıyor yüzüğüde oluyor içinde.

Nişanda ayrı alyans düğünde ayrı alyans duymadım hiç. Alyans dediğin 1 tane olmaz mı yahu :53:

Ama çok istiyosa alsın kaynanan. Sözde tektaş aldır nişanda beştaş düğündede alyans aldırırsın ohhh miss:32:

Back