• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söz nişan nasil organize edilir?

bence önce aileler tanışsın, isteme olsun. sonra da bahsettiğiniz mekan da ortak bir yol ile nişan yapın.

sonuçta onların da kendilerine göre gelenekleri vardır. çok hoş olur :)

ben de 60 kişi kadar dışarıda yaptık söz nişan bir arada.
şöyle anlatayım;
mekanımız şark odası modunda idi. bulunduğumuz katı bize tahsis etmişlerdi. 3 odalı idi. bir odada kadınlar, bir odada erkekler oturdu. biz gençler de bir odada idik. yüzük holde takıldı. duamızı çok kıymet verdiğim bir hocamız yapmıştı.

ikramı da yemekli mi olsa ki demiştim buradaki arkadaşlar gerek yok o kadar masrafa demişlerdi.
ben de klasik o pastalardan istemiyordum. bizim mekanda da geleneksel yemeklerimiz var normalde restoran zaten.
mekanla konuştuk el açması su böreği, tatlı olarak ine el açması saç arası ve sınırsız çay idi :) herkesin çok hoşuna gitmişti kuru pasta yanına dilim yaş pasta olsaydı çoğu boşa gidecekti. mekana ayrıyeten para ödemedik. ikramlarımızı orası ayarladığı için...

kıyafetimin fotoğrafını özelden gönderebilirim istersen. bir kere olacak diye çok az tüllü idi. ama sade idi. şimdi olsa daha sadesini alırdım. ama senin taraf biraz gösterişli sever :))
makyajımı ve şalımı da çok sade yaptırdım güzel olmuştu.

o balonları, süsleri ben çok sevmiyorum. sen seviyorsan yaşadığın şehri bilmediğim için bir şey diyemiyorum. genelde organizasyon yapılan yerlerde daha pahalı satılıyor. bizim burada hiç beklenilmeyen kıytırık bir dükkanda çok ucuz oluyor ben ordan alırım lazım olunca :D

misafirlere küçük kolonya şişesi hazırlamıştım. aslında tohum bombası istiyordum ama vakit olarak kısıtlıydı süremiz o yüzden siparişleri yetişmezdi alamadım.

yüzük tepsisine de o kadar para dökmeye gerek yok. ben istemedeki çikolata tepsimle çok orjinal ve hoş bir şey yapmıştım. sen de elindeki imkanlarla daha özel bir şey yapabilirsin.

Yaa cok tesekkur ederim mesajiniz icin cok sevindim gorunce❤️ İstanbulda yasiyorum bende sadelikten yanayim ama tam bildiginiz gibi süsü çok seviyorlar onlar:)) cok zarif olmussunuzdur kesin İkramlarda mantikli olmus bende oyle yapabirim cunku buldugum restoranda bizimkilerin bildigi bi yemek yok eger ozel degilse mekanin restoranin ismi nedir istanbuldaysa , birde toplam ne kadar masraf oldu mekan kapatmanin piyasasi nasil Bi arkadasim bi cafeyi 3,500e kapatmis mesela

Yaa cok tesekkur ederim mesajiniz icin cok sevindim gorunce❤️ İstanbulda yasiyorum bende sadelikten yanayim ama tam bildiginiz gibi süsü çok seviyorlar onlar:)) cok zarif olmussunuzdur kesin İkramlarda mantikli olmus bende oyle yapabirim cunku buldugum restoranda bizimkilerin bildigi bi yemek yok eger ozel degilse mekanin restoranin ismi nedir istanbuldaysa , birde toplam ne kadar masraf oldu mekan kapatmanin piyasasi nasil Bi arkadasim bi cafeyi 3,500e kapatmis mesela

özelden dönüyorum :)

Merhaba
bu firma size yardımcı olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back