- 14 Mayıs 2012
- 3.342
- 3.030
- 448
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
ne diyorsun tuğbamKızlar nasılsınız hiç kimse girmiyo artık
Ben bu topiğe söz tarihimiz şu, nişan şu demeyi çok isterdim ama ne yazık ki bizde bunların hiç biri olmadı ve olmıycak ...
Dün gece büyük bi kavganın ardından ara verelim dedim olmuyo artık ilgisizliğinden bıktım çok yoruldum bu 5.5 yıl beni çok yordu gerçekten ..
Direk ayrılmak olmazdı zaten bize, kabul etmezdi ama bu ara daha da soğutcak bizi biliyorum ..
Eskiden bu sözleri duyduğumda bile karnıma kramplar girerdi şuan o kadar ruhsuzum ki hiç bişey hissetmiyorum
dün aşkamdan beri tek bi mesaj arama olmadı biz arttık bittik sanırım .
Valla betülcüm bilmyrum nazar mı yoksa kendi hatamız mı ama byle işte nolcak bilmyrumne diyorsun tuğbam
Okuduklarıma inanmak istemiyorum nazar mı değdi size?
konuşmadınız mı hiç...Valla betülcüm bilmyrum nazar mı yoksa kendi hatamız mı ama byle işte nolcak bilmyrum
Canımm çok şükür konuştuk :) Dün gece msj attı bana yarın işe gitmicekmiş buluşp konuşcaz sinirle ara verelm demene tmm dedim pişmanm dedi dua et bize inş herşey eskisi gibi olur yarınkonuşmadınız mı hiç...
mesajını anca gördüm :) ama sevindim ne oldu merak etim Tuğbacım... inşaALLAH her şey eskisinden daha güzel olur.Canımm çok şükür konuştuk :) Dün gece msj attı bana yarın işe gitmicekmiş buluşp konuşcaz sinirle ara verelm demene tmm dedim pişmanm dedi dua et bize inş herşey eskisi gibi olur yarın
Canm buluştk konuştukmesajını anca gördüm :) ama sevindim ne oldu merak etim Tuğbacım... inşaALLAH her şey eskisinden daha güzel olur.
fazla uzatmadan tatlıya bağlamanıza sevindim. Hadi hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşaALLAH...Canm buluştk konuştukmaşallah çok iyiyz şükür yaa. Onu görünce nasl ara verelim demişim diye çok pişman oldm. Bana azck dha sabr çok az kaldı dedi bakalm hayrlı habermzi yaknda yazarm inş tatlm
fazla uzatmadan tatlıya bağlamanıza sevindim. Hadi hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşaALLAH...
Topiğimizide bir araya toplamak lazım...
aynen nerelerdesiniz kızçelerrSağol canmm benim
Aynen tüm kızlara seslenelim bi ses verin yahu hazırlıklar neler ? Neler olupp bitiyoo
Ben anlatayım biraz. :) İsteme-söz-nişan ve bohça olayını aynı gün yapacağımız için biraz daha telaşlı geçiyor. Ama güzel telaşlar bunlar. Sadece kıyafet seçiminde biraz kafam karıştı. Sade dizaltı bir elbise giymek içime sinmiyor. O nedenle uzun şifon bir elbise almayı tercih ettim. İnş o gün giyince de içime siner :) Bohça olayı çok masraflı bir iş. Neyseki önceden yavaş yavaş aldık herşeyi de bir nebze olsun azalttık yükümüzü.
Hayrlı olsn yeni üyesiniz söz nişan ne zmn hazrlıklar yaplmş ne güzl Aramza hoşgeldiniz
BETÜL YAKUP
Kırıkkale- 25 yaşında
Çıkma tarihi: o9.o4.2009
Aile tanışması : 16Ekim 2014
İsteme: 11 Kasım 2014
Söz & Nişan: 16.11.2o14
Kına gecesi: 29.o8.2015
Düğün: 3o.o8.2o15
KAKULE71
Ankara- 26 yaşında
Çıkma tarihi: 18.o3.2oo8
Aile tanışması : 17 Ekim 2014
İsteme &söz: 7 Kasım 2014
Nişan: 9 Kasım 2014
Kına gecesi:
Düğün: 1 Ağustos 2015TUGBACADI
Tuğba&Volkan
İzmir - 21 yaşında
Çıkma tarihi: 1o.o9.2oo9
Aile tanışması : o6.Nisan.2014
İsteme &söz:
Nişan:
Kına gecesi:
Düğün:
MİSSGAMZELİ
Kocaeli-28 yaşında
Çıkma tarihi: o7.o7.2o13
Aile tanışması :
İsteme &söz:
Nişan:
Kına gecesi:
Düğün:GOKCHE8605
Gökçe & Mert
Balıkesir , yaş 28
Çıkma tarihi:
Aile tanışması : 31 Ağustos 2014
İsteme &söz: 6 Ekim 2014
Nişan: 08.11.2014
Kına gecesi: 11.o6.2015
Düğün:12.06.2015
UMEL_74
Çıkma tarihi:
Aile tanışması :
İsteme &söz: 9Ekim 2014
Nişan: 11 Ekim 2014
Kına gecesi:
Düğün:
SUSKUN SEVDA
Çıkma tarihi:
Aile tanışması :
İsteme &söz:
Nişan: 19 Ekim 2014
Kına gecesi:
Düğün:
LOSBUTHOPEFUL
Çıkma tarihi:
Aile tanışması :
İsteme &söz:
Nişan: 14 Aralık 2014
Kına gecesi:
Düğün:
GREENANDBLUE
İstanbul - 25 Yaşında
Çıkma tarihi: 23.11.2013
Aile tanışması :
İsteme &söz:
Nişan:
Kına gecesi:
Düğün:
LİLYUMİYUM
Bursa - 22 Yaşında
Çıkma tarihi: 20.09.2012
İsteme:10.05.2014
Söz:17.05.2014
Nişan:
Kına gecesi:
Düğün:
Kızlarrr panomuz tamamdırrr :) değişikliklerden ya da varsa yanlışlıklardan haberdar edin lütfen. Panomuza eklenmek isteyen arkadaşlarada açığız
Şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun
Hoşgeldin kuzuum seni görmek ne güzel ekleyeyim hemen tarihlerini gönderBende vaRımmm :)
Hb tatlim :)Hoşgeldin kuzuum seni görmek ne güzel ekleyeyim hemen tarihlerini gönder
Hb tatlim :)
Cikma tarihimiz : 13.09.2013
Nisan tarihimiz : 27.05.2015
Annemle annesi tanisti fakat babalarimiz tanismadigi icin tanisma tarihi belli degil mayisin kacinda gelirseler o zaman tanisma isteme soz tarihini eklerizyasim 23 :) trabzonluyum
Tesekkur ederim canim :)Tmm dır ttlm ekledim panomuza değişklik yanlşlık olursa yazarsın
Veeee diğer kızlar topiğe baktımda baya geride kalmış haydi canlanalım artık tarihlerde değişklik olan mutlu günlerinde ilerleme kaydetmiş olan yok mu ? listeyi güncelleyelim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?