Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ne diyorsun tuğbam
Okuduklarıma inanmak istemiyorum nazar mı değdi size?

Canımm çok şükür konuştuk :) Dün gece msj attı bana yarın işe gitmicekmiş buluşp konuşcaz sinirle ara verelm demene tmm dedim pişmanm dedi dua et bize inş herşey eskisi gibi olur yarın
mesajını anca gördüm :) ama sevindim ne oldu merak etim Tuğbacım... inşaALLAH her şey eskisinden daha güzel olur.

mesajını anca gördüm :) ama sevindim ne oldu merak etim Tuğbacım... inşaALLAH her şey eskisinden daha güzel olur.
Canm buluştk konuştuk maşallah çok iyiyz şükür yaa. Onu görünce nasl ara verelim demişim diye çok pişman oldm. Bana azck dha sabr çok az kaldı dedi bakalm hayrlı habermzi yaknda yazarm inş tatlm

Canm buluştk konuştuk maşallah çok iyiyz şükür yaa. Onu görünce nasl ara verelim demişim diye çok pişman oldm. Bana azck dha sabr çok az kaldı dedi bakalm hayrlı habermzi yaknda yazarm inş tatlm
fazla uzatmadan tatlıya bağlamanıza sevindim. Hadi hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşaALLAH...
Topiğimizide bir araya toplamak lazım...

Ben anlatayım biraz. :) İsteme-söz-nişan ve bohça olayını aynı gün yapacağımız için biraz daha telaşlı geçiyor. Ama güzel telaşlar bunlar. Sadece kıyafet seçiminde biraz kafam karıştı. Sade dizaltı bir elbise giymek içime sinmiyor. O nedenle uzun şifon bir elbise almayı tercih ettim. İnş o gün giyince de içime siner :) Bohça olayı çok masraflı bir iş. Neyseki önceden yavaş yavaş aldık herşeyi de bir nebze olsun azalttık yükümüzü.

Hayrlı olsn yeni üyesiniz söz nişan ne zmn hazrlıklar yaplmş ne güzl Aramza hoşgeldiniz

Bende vaRımmm :)

Hoşgeldin kuzuum seni görmek ne güzel ekleyeyim hemen tarihlerini gönder
Hb tatlim :)
Cikma tarihimiz : 13.09.2013
Nisan tarihimiz : 27.05.2015
Annemle annesi tanisti fakat babalarimiz tanismadigi icin tanisma tarihi belli degil mayisin kacinda gelirseler o zaman tanisma isteme soz tarihini ekleriz yasim 23 :) trabzonluyum

Tmm dır ttlm ekledim panomuza değişklik yanlşlık olursa yazarsın

Veeee diğer kızlar topiğe baktımda baya geride kalmış haydi canlanalım artık tarihlerde değişklik olan mutlu günlerinde ilerleme kaydetmiş olan yok mu ? listeyi güncelleyelim artık

Tesekkur ederim canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…