söz nişan düğün hazırlığı yapan kızların sohbet topiği

walla 4 - 5 otelle konustum cnkü buralarda böle geniş bahceli rest.tarzı bi yer yok :))o yüzden ve fiyatlar böle astronomik :)))wahh bana wahlarr bana bakalım nasıl ocak

walla 4 - 5 otelle konustum cnkü buralarda böle geniş bahceli rest.tarzı bi yer yok :))o yüzden ve fiyatlar böle astronomik :)))wahh bana wahlarr bana bakalım nasıl ocak

evet otel olduğu icin fiyatlar öyle olmalı (

julia o gösterdiğin taç gercekten hoş ama nişan icin abartılı olur gibi geldi bana
Ve düşündüğüm saç modeline uymaz ne yazıkkii

cnm nişanlığının tarzını bilmiorum ki bilsem daha çok yardımcı olurum sana

yok cnm ilçedeler merkezde değiller

olsun cnm seneye düğün yapsanda bu sene telaşın olur çeyiz telaşı fln sende gel katıl tabikisi de sohbetimize mutlu oluruz
benim çeyis bitti canım evide aldık beyaz eşyalarda tamam mobilyalar eksik biben size maydonos olurum habire

evet otel olduğu icin fiyatlar öyle olmalı (

julia o gösterdiğin taç gercekten hoş ama nişan icin abartılı olur gibi geldi bana
Ve düşündüğüm saç modeline uymaz ne yazıkkii

canım eğer ist te yaşıyosan eminönünde inci tasarımı bul gelinlik taşları yopaları inanılmaz güzeller

Julişimmmmmmmm ve diğer kızlar selamm!!! Ben de sözleniyorummmm, Mayıs 28'de, Eylülde de Nişannn

Julişimmmmmmmm ve diğer kızlar selamm!!! Ben de sözleniyorummmm, Mayıs 28'de, Eylülde de Nişannn

ne oldu bana acele edion diodun şimdide ben sana izin vermiorum söz fln yok sana şaka bi yana o zaman artık sende bu topiktesin perimmmm periii gibii arkadasım bnm

neyse ben yatayım kızlar siz sohbet edin daha konuşacak çok şey var söz nişan düğün üzerine yarın görüşürüz gelin adayları

Sen daha küçüksün otur bakiyim yerinde Hadi az kalmış askerine de, bende burdayım artık julişimmmm

slm kızlarrrrrr benimde 24 ocak nişanım oldu veee
9 temmuz cumartesi kına
11 temmuz pazartesii düğüüüün rabbim nasip ederse
gelinlik davetiye fotgrafçı mobilyalar çeyiz hazıııır sadece evim tutulacak ve yerleştirilecek ha bi de perde ve halılarım var tabi daha alınacak

kızlar ben geldim kimse yok mu

culyaaamm komşum hayırlı olsun topiğin
beni biliyon zaten ama yinede diğer arkadaşlar için yaziyim.
haziranda nişanım var fıstıklar
kıyafetimi falan mayıs sonu alcam.beğendim alacagım yer falan belli.
evde olacak.
3-4 gün önceden pasta siparişimide vericem.

bnm de temmuzda nişanım var cnm bizde mi liste yapsak burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…