walla 4 - 5 otelle konustum cnkü buralarda böle geniş bahceli rest.tarzı bi yer yok :))o yüzden ve fiyatlar böle astronomik :)))wahh bana wahlarr bana bakalım nasıl ocak
ewet canım ordu merkezdenim:)))hemde hem annem hem babam buralı bende doğma büyüme üni hariç burdayım:)))
ewet ordu gercekten bu tarz konularda hem lüks hem şık hemde pahalıdır:))))aktug otel var yeni açıldı kocaman yem yeşil bi bahcesi var düğün için süperrr orayla konusmutumda :)))rakam o yani sen ordu merkesemi gelin geliceksin:))olaya bakarmısın yaaa bider tanıyorsam ki büyük ihtimalle tanıyorumr burası minacık bi şehir malum:)))
benim çeyis bitti canım evide aldık beyaz eşyalarda tamam mobilyalar eksik biolsun cnm seneye düğün yapsanda bu sene telaşın olur çeyiz telaşı fln sende gel katıl tabikisi de sohbetimize mutlu oluruz
evet otel olduğu icin fiyatlar öyle olmalı (
julia o gösterdiğin taç gercekten hoş ama nişan icin abartılı olur gibi geldi bana
Ve düşündüğüm saç modeline uymaz ne yazıkkii
hoşgeldin bubaburcum
hoşbulduk canımm..anlat bakim neler yapıyosun
napim cnm yaaa yatmaya hazırlanıodum yarın iş var geç kaldın artık yarın sohbet ederiz
tamam canım hade sana cici uykular
Julişimmmmmmmm ve diğer kızlar selamm!!! Ben de sözleniyorummmm, Mayıs 28'de, Eylülde de Nişannn
culyaaamm komşum hayırlı olsun topiğin
beni biliyon zaten ama yinede diğer arkadaşlar için yaziyim.
haziranda nişanım var fıstıklar
kıyafetimi falan mayıs sonu alcam.beğendim alacagım yer falan belli.
evde olacak.
3-4 gün önceden pasta siparişimide vericem.
bnm de temmuzda nişanım var cnm bizde mi liste yapsak burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?