kızlar bu nişan bohçasını yapmak şart mı yoksa iki taraf konuşup yapmaya karar verince mı yapılıyor...
canım çoğu adetlere göre yapılıyor ama isterseniz yapmamaya karar verebilirsiniz yani yapmak kararla olmuyor benim bildiğim beklenir aksi bir karar alınmadıkça
kızlar bu bohça nişan evde yapılıyorsa ne zaman veriliyor karşı tarafa?yani hangi aşamada verilcek,evden çıkarlarken mı,eve yeni geldiklerinde mi yoksa nişan yüzükleri takıldıktan sonra mı vercez?
erkek tarafı nişana gelirken bohçayı getiri zaten kız tarafı ise bizim adetlerimizde bir hafta sonra iadeyi ziyaret yapar erkek tarafına ozaman götürür:1closedeyes:
kızlar abimi nişanlıcazda, nişanda da sözdeki gibi yine çiçek çikolata gidecekmi kız evine bohcadan ayrı olarak??
Bohça bana gereksiz geliyordu ama iş ciddiye binince ben de heveslendim
Zaten kullanacağınız şeyler alıp koyarsanız, hem ihtiyaçlarınızı almış ve boşa para harcamamış oluyorsunuz hem de ailelerin de hoşuna gidiyor. Kimse üzülmemiş oluyor.
Şimdi büyük bir hevesle birbirimiz ve kendimiz için bohçaya konacak ürünler bakıyoruz. Beğendiklerimizi alıp birbirimizin bohçasına koymak üzere 1 hafta önce birbirimize vereceğiz.
Ben kendim içim makyaj malzemesi alıyorum, çünkü kullanacağım şeyler olsun istiyorum. Pijama çamaşır gömlek vs. de erkek için onunla beraber çıkıp alacağız sevdiği kullanacağı şekilde.
Çok eğlenceli bence opuyorumnanaktan
Peki kayınvalide ve kayınpederlere neler alinmasi gerek? Kardeslere de hediye alinmasi gerekli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?