• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz nişan birlikte!

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

_x_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
224
119
103
Kızlar herkese merhaba :)

Benim bi iki hafta sonra söz nişan birlikte ve evde sade bi törenle aile arasında olacak. ama ben bu işlerden hiç anlamıyorum. etrafımda da her kafadan bi ses çıkıyo :/ Bir de size danışayım istedim :) Uzak yerden gelecekler ve söz nişan birlikte olacak. Bu şekilde yapanlar deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim. Her türlü detaya ihtiyacım var :/ Gerim gerim gerilmekteyim :(

Şimdiden Hayırlı Olsun Canımm :)
Bu kadar germe kendini anın tadını çıkarmanı tavsiye edebilirim :)

merhaba canım, ben de evde yapmaya karar verdim.
benim de söz-nişan birlikte olacak.
bizde nişanda ikram verilmez, sözde de baklava ve meşrubat dağıtılır.
ikisi birlikte olacağı için meşrubat ve baklava dağıtacağız.
küçük keselerde de lokum dağıtmayı düşünüyorum.
herhangi başka bir sorun olursa cevaplayabilirim, hayırlı olsun şimdiden:34:

merhaba canım, ben de evde yapmaya karar verdim.
benim de söz-nişan birlikte olacak.
bizde nişanda ikram verilmez, sözde de baklava ve meşrubat dağıtılır.
ikisi birlikte olacağı için meşrubat ve baklava dağıtacağız.
küçük keselerde de lokum dağıtmayı düşünüyorum.
herhangi başka bir sorun olursa cevaplayabilirim, hayırlı olsun şimdiden:34:

ya peki nişan bohçası verecek misiniz o gün? biz nişandan sonra onların evine gidemeyeceğiz. ben görev yerime döneceğim. o gün verilmesi gerekir mi sence? Çeyizle de götürülebiliyomuş galiba. Ama çeyiz muhabbeti için daha 9 ay var en az. Bi de nişanda erkeğe hediye takılır mı?

Seninki de hayırlı olur inşallah:)

İnşallah bu detayları da sıkıntısız atlatırız :)

Son düzenleme:
ya peki nişan bohçası verecek misiniz o gün? biz nişandan sonra onların evine gidemeyeceğiz. ben görev yerime döneceğim. o gün verilmesi gerekir mi sence? Çeyizle de götürülebiliyomuş galiba. Ama çeyiz muhabbeti için daha 9 ay var en az. Bi de nişanda erkeğe hediye takılır mı?

Seninki de hayırlı olur inşallah:)

İnşallah bu detayları da sıkıntısız atlatırız :)

canım ben sevgilime nişan günü vereceğim bohçasını.
çünkü farklı şehirdeler ve annem kalkıp gidemez sonradan bohça için.
çeyizle verilmesi biraz geç olur. o gün vermenin sakıncası yok.
nişanda erkeğin alyansı alınır, eğer adetlerde varsa da saat takılır.
şimdi sabırsızlıkla bekliyoruz, inşallah su gibi sıkıntısız gelir geçer:16:

canım ben sevgilime nişan günü vereceğim bohçasını.
çünkü farklı şehirdeler ve annem kalkıp gidemez sonradan bohça için.
çeyizle verilmesi biraz geç olur. o gün vermenin sakıncası yok.
nişanda erkeğin alyansı alınır, eğer adetlerde varsa da saat takılır.
şimdi sabırsızlıkla bekliyoruz, inşallah su gibi sıkıntısız gelir geçer:16:

inşallah canım ya :)

Hadi hayırlısı, çok teşekkür ediyorum :)

Kızlar herkese merhaba :)

Benim bi iki hafta sonra söz nişan birlikte ve evde sade bi törenle aile arasında olacak. ama ben bu işlerden hiç anlamıyorum. etrafımda da her kafadan bi ses çıkıyo :/ Bir de size danışayım istedim :) Uzak yerden gelecekler ve söz nişan birlikte olacak. Bu şekilde yapanlar deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim. Her türlü detaya ihtiyacım var :/ Gerim gerim gerilmekteyim :(

şimdiden hayırlı olsun canım az zamanın kalmış. Benim de söz nişan bir arada oldu fazla uzatmadık yani:) İkram meselesine gelince 5-6 çeşit tatlı tuzlu ikram edildi meşrubat ve olmazsa olmaz çay:) Bohçayı da o gece verdik biz senin de görev yerine dönmen gerekiyormuş o gece verebilrsin. Diğer insanlara gelince Sen o seslere kulak tıka çünkü o kadar kişinin aynı şeyi düşünmesi zaten beklenemez.. Aile arasında sade güzel bi nişan oldu. Yüzükler takılana kadar olayın ciddiyetinde bile değildim yani öyle gergin, kasvetli bi hava yoktu. Umarım nişanın hayırlısıyla olur. Mutluluklar...

Son düzenleme:
öncelikle mutluluklar. ah canım ya bende hiç anlamıyorum keşke yardımcı olabilsem ama bizde farklı şehirlerde olduğumuz için tanışma ve söz bi arada olacak gibi kulağa saçma geliyor belkide ama ne yapalım çok uzak. biz de 3 yıldır beraberiz zaten formata uycaz diye uğraşıyoruz işte. tabi şu an için öyle düşünüyoruz ama belkide daha sonra yine gelirler bende stres oldum nasıl olacak ki =s

Back