Söz Kesimi Söz mü nişan mı ikisi beraber mi kafam çok karışık

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.340
398
Selam:)şimdi baştan anlatmak istiyorum hepinizin yardımına ihtiyacım var 1 senedir biriyle birlikteyim kısmet olursa niyetimiz evlenmek ama bazı sebeplerden dolayı beklememiz gerekiyor birbirimizin aileleriyle tanıştık kabullendiler her iki tarafta yalnız evlenmk için 3 sene var nişan olayını istemiyordum ama mesafe uzun olunca mecbur kaldım bizim planımız önümüzdeki ekim ayında kendi armızda söz ve nişanı bir arada yapmaktı ama evimiz çok küçük olduğu için bunu düşünemiyoruz artık birini çağırsan diğeri küser hesabı aile olarak 2 tarafta çok kalabalık sizce nisan(2013)da söz takıp eylül gibi küçük bi nişan yapsak nasıl olur hani öyle nişan düğün salonu konseptinde değilde cafe tarzı 100 kişilik hem düğünle nişan arası uzun bi zaman old için zaman kazanmak amaclı hemde insanlar sorup duruyo tüm akrabalar biliyo bi resmiyet olsun istiyoruz ama 3 sene beklemek de korkutuyo ilişkimiz yıpranır mı diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım evlenmeye yakın aile arasında nişanlanıp hemen ardına düğün mü yapmalıyız yoksa söz daha sonra nişan sonrasında 2 sene bekleyip düğün mü bide cafe tarzı bir yerde nişan nasıl olur nişanı düğün tarzı istemiyorum haa yine davetiye falan bastırılcak ama salon istemiyorum ne yapayım bennn hıııı!!!

Arada mesafeler olduğunda en doğrusu adını koymak bir söz bile yapsanız içiniz rahat olur kimsede laf edemez , dügüne yakında nişan olur

Açıkçası benim erkek arkadaşımın ailesi de uzakta, erkek arkadaşımı ailem tanıyor, biz balkanlardan geldiğimiz için bizde kız tarafı erkek tarafının ayağına gitmez, annesi beni tanımıyor o nedenle, sadece ismen biliyor. Biz de düğün için 2 yıl bekleme kararı aldık malum maddi zorluklar. Fakat yine de adını koyalım dedik, 4 aya kadar isteme - söz - nişan bir arada olsun diye düşündüm ve bu teklifi ben sundum. Zaten maddiyat önemli bu zamanda ve her şey ateş pahası. Düğünüm iyi olsun. Hacı nenemin üvey kızının küçük torunu benim nişanımı bilmese de olur.

Üstelik stres boyutu da var işin. Boşu boşuna gerileceksin. Bence hepsi aradan çıksın.

Bir de yaşlı insanları sürekli oradan oraya çağırmak da ne derece doğru. Bilmiyorum ben çok dikkatliyim sanırım bazen gereksiz olabiliyor bu kadar dikkat. Senin içinden geçen ne canım?

Bizde doğulu olduumuz için bizdede kız tarafı gitmez ama abisi şirketimizin çalıştığı bankada çalıştığı için ve sürekli görüyorum onunla ve dolayısıyla tanıştık iyide oldu maddiyattan çok o nişan stresi bunaltır beni mesela bizim ev 80 m2 4 dayım 3 teyzem var 13 kuzenim var hadi kuzenlere gelme de dayımlar teyzemler ve hepsinin eşleri karşı taraf sevilimin tarafı yine bu şekil kime gelemezsin diyeceksin bu güzel gününde yani hacı nenemin üvey kızının küçük torunu yada komşu değil birde dediğim gibi 3 yıl var arada ev kredi borcum var onu bitirmem gerekiyo hani sırf zaman geçsin yılları bölelim diye düşünüyorum delirmek üzereyim ya düşün düşün millete soruyorum millete eğlence lazım nişan olsun arası uzun diyolar nişan olursada dedğim gibi öyle düğün gibi değil dışarıda ama sade olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…