- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
Selam:)şimdi baştan anlatmak istiyorum hepinizin yardımına ihtiyacım var 1 senedir biriyle birlikteyim kısmet olursa niyetimiz evlenmek ama bazı sebeplerden dolayı beklememiz gerekiyor birbirimizin aileleriyle tanıştık kabullendiler her iki tarafta yalnız evlenmk için 3 sene var nişan olayını istemiyordum ama mesafe uzun olunca mecbur kaldım bizim planımız önümüzdeki ekim ayında kendi armızda söz ve nişanı bir arada yapmaktı ama evimiz çok küçük olduğu için bunu düşünemiyoruz artık birini çağırsan diğeri küser hesabı aile olarak 2 tarafta çok kalabalık sizce nisan(2013)da söz takıp eylül gibi küçük bi nişan yapsak nasıl olur hani öyle nişan düğün salonu konseptinde değilde cafe tarzı 100 kişilik hem düğünle nişan arası uzun bi zaman old için zaman kazanmak amaclı hemde insanlar sorup duruyo tüm akrabalar biliyo bi resmiyet olsun istiyoruz ama 3 sene beklemek de korkutuyo ilişkimiz yıpranır mı diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım evlenmeye yakın aile arasında nişanlanıp hemen ardına düğün mü yapmalıyız yoksa söz daha sonra nişan sonrasında 2 sene bekleyip düğün mü bide cafe tarzı bir yerde nişan nasıl olur nişanı düğün tarzı istemiyorum haa yine davetiye falan bastırılcak ama salon istemiyorum ne yapayım bennn hıııı!!!