• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi SöZ mendillerimizi buradan paylaşalım!

yaa kızlar soz mendılı neee ben ılk defa burda gordum soz mendılıydı yok nısann havlusu vs...

yaa kızlar soz mendılı neee ben ılk defa burda gordum soz mendılıydı yok nısann havlusu vs...

isteme gecesi kız verildikten sonra damada verilir.
ailenin ve kızın sözü anlamındadır.
kızımızı sana verdik sözümüz söz.biz küçük bi sandık vermiştik içinde1 havlu 2 mendil 1 çorap vardı ve minik simli bir kalp ben verdikten sonra gümüş sandıklar çıktı çok üzülmüştüm.ama o sandığı bile imkanlarım doğrultusunda zor bulmuştum.
annemin söz mendili de söz şasesi içindeydi küçük bir şase üzerlerinde de babamla annemin başharfı işliydi
ben sözleniceğim zmn örnek olsun die göstermişti çok duygulanmıştı hatta
onlarda çorap mendil ve kravat koymuşlar bizde içine 3 tane bişiy konulur
imagede sorun olduğundan ekleyemiyrm resmi ama düzeldiğinde buraya eklicem

.........

Son düzenleme:
isteme gecesi kız verildikten sonra damada verilir.
ailenin ve kızın sözü anlamındadır.
kızımızı sana verdik sözümüz söz.biz küçük bi sandık vermiştik içinde1 havlu 2 mendil 1 çorap vardı ve minik simli bir kalp ben verdikten sonra gümüş sandıklar çıktı çok üzülmüştüm.ama o sandığı bile imkanlarım doğrultusunda zor bulmuştum.
annemin söz mendili de söz şasesi içindeydi küçük bir şase üzerlerinde de babamla annemin başharfı işliydi
ben sözleniceğim zmn örnek olsun die göstermişti çok duygulanmıştı hatta
onlarda çorap mendil ve kravat koymuşlar bizde içine 3 tane bişiy konulur
imagede sorun olduğundan ekleyemiyrm resmi ama düzeldiğinde buraya eklicem

biz yapmadık boyle bırsey hatta bohca bıle yapılmadı bızdeee ıstemedık fuzulu masraff bana goreee

bohça bende istemedim fkt bunu çok istedim çünkü annemde görünce çok hoşuma gitti
ben istemesemde kayınvaldem bohçamı yapmıştı ama kişiye göre değişio bu ayrıca fuzuli bi masrafta dğl çünkü çok bişiy tutmuo bunu yaptırmak en azından anısı kalıo

söz mendili ne ya çok merak ettim daha hiç görmedim öle bişi:hulya:

[img=http://img225.imageshack.us/img225/8880/mendlll.th.jpg]

bu misafirler ve damatın ailesii için aldıgım mendil..birazda süslettik ben sewerim şatafatlı şeylerii

canım bişey hatta bi çok şey merak ediyorum. başka bilenlerde cavaplasın. bizdede var mendil. ama ben tek mendile harf işlenip veriliyo diye biliyodum siz çok güzel yapmışsınız. tepsinin içinde tüllerle süslü falan. mükemmel görünüyolar seninki sade ve çok güzel nasıl yaptın nasıl süsledin ve ne aldın onları süslemek için çok merak ettim. ne becerikli arkaşdlarımız varmış meger:)

Back