• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi SöZ mendillerimizi buradan paylaşalım!

EsTaMania

BüyüLü BaHçeee
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
438
2
96
41
Tekirdağ
benim henüz söz mendilim yok ama sizler resim eklersinizz fikirlerinizi alarak bende benzer seyler hazırlayabilirim..foto eklemeyi ögrendigim an bende bır kaç tane eklicem..simdiden tesekkurler...

canım ben hiç görmedim söz mendili ve sözümde de böyle bi muhabbet olmadı ama çok merak ettim ben de..şimdiden söz mendili kadar ince bi ayrınıtyı düşünyo olman ne kadar güzelalkisalkisalkis sevgilin çok şanslı ve eminim çok mutlu olcaksın bir an önce hayaline kavuşursun inşallhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

güzel yorum ve dileklerin için tesekkur edrım janım..ben cok uzun zamandır bekledigim için daha ayrıntılı dusunuyorum sanırım..daha 2-..3 ay war ama ben 1-2 aydır düşünüyorum herseyi..hayırlısı olsunda diğer seyler önemli değil

benimde bir hafta sonra sözzüm var bu mendiller cok şeker ama neden yapılıo ve neyde kullanılıo amacı nedir yani :))bende yapmak isterm gerçekten

ssyydd arkaasım..söz de kız tarafı erkek tarafına söz mendili werir...bunlar süslü püslü halleri..ablamınkınınde resmını cekıp eklicem buraya...sade bı mendıl wermektense alacalı bulacalı şıkır şıkır bişiler olsun istedım..hersey orjınal ve guzel olsun..hatta ben mendillere sewglimle ikimizin adını bile işletmeyi düşüyorum...esra (kalp )anıl die...artı süslübi paket yapmayı..

benim soz mendillerim hala duruyor vitrini her actigimda aklima geliyor,yuzumde guzel bi tebbessum oluyor,ama 5 sene oldu istersen ekliyeyim fotosunu,bu soz mendilinide zonguldak duzce adapazari tarafi biliyor,cogu kimse bilmiyor.

ewet özellikle adapazarıı bu işte aşmış durumda..yengem oralı oldugu için sagolsun beni haberdar edecek..bende sizlerii tabii..tabiki isterim söz mendilinzin fotosunu..memnun olurum

merhaba ekledıgınız fotorafı ben de gormustum ancak o soz havlusu:D ben de haftaya sozlenıyorum bızde mendıl yok ama havlularımı paylasabılırım haftaya

canım ya bız de osz mendılı dıye bır sey yok kı
benı ıstemeye geldığı zaman kaynanam soylemıştı
onlarda boyle bırsey varmış.

arkadaşlar söz mendili kızı istemeye geldiklerinde "kızı size vermeye söz veriyoruz" manası taşıyor
eski bir adet yani biliyosunuz eskiden kız evlilik çağına geldi mi istemeye geleni çok olurmuş. Bunlardan münasip görülene mendil verilirmiş. Böylece kızı almayı garanti edermiş :))) o zamanlardan kalma bir gelenek yalnız şimdilerde çok süslü biçimleri yapılıyor . hatta mendil olayını aşıp süslü buketler , lavanta keseleri halini almış durumda

Arkadaşlar bu söz mendili olayı hangi yöreye ait bir gelenek?
Ve içine ne koyuluyo :kedi:

söz alış-werişimi yaptım mendillerimi de aldım hemen resimlerini ekliyorumm ...

hadi bekliyoruz canım benimde 17 sinde sözüm var. ben hazır söz tepsilerinden aldım kendim yapacak kadar becerikli değilim çünkü

çok güzel omuş canım mutluluklar diliyorum bu arada sözün ne zaman

hadi bekliyoruz canım benimde 17 sinde sözüm var. ben hazır söz tepsilerinden aldım kendim yapacak kadar becerikli değilim çünkü

ayy bende 17 sini istiyodum cok da sewgilim 24 une karar werdii nedense..18i annemlerın ewlilik yıldönümüyddüü birleşşsin istedim ama neyse 24 unde benmki de inşallahh..bohca işi tamam yuzuk kaldı sadece bu haftasonu halletcez onu da inşallahh

bu arada resmin tam görünmesii için ne yapmam gerekıoo bilen war mı yaaa

Back