• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz Mendilim hazır... :)

OozgeE

10.05.2009
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
502
42
318
Merhabalarr.
Aylardır her parçasını bulmak için ayrı ayrı uğraştığım söz mendilim nihayet bitti. Yarın akşam isteme sonrası sevgili kayınvalideciğime verilecek kızımızı verdik, sözümüzdür manasıyla.
Çok heyecanlıyım çoook :8::8:
Nasıl olmuş sizce fikirlerinizi rica edeyim. :21:

$DSC_04731.jpg

$DSC_04751.jpg

$DSC_04761.jpg $DSC_04721.jpg

Teşekkür ederim aminn :)
allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları...

sadece mendil mi var canım onun içinde bohça gibi bir şey mi ? nasıl yaptınız acaba, ya da aldınız mı? Daha yeni giriştim bu konulara ? :)

sadece mendil mi var canım onun içinde bohça gibi bir şey mi ? nasıl yaptınız acaba, ya da aldınız mı? Daha yeni giriştim bu konulara ? :)

Herşeyini kendimiz yaptık. :) içinde mendil ve bir de güzel koksun diye lavanta kesesi var. mendilin üzerinde isimlerimiz işli :)

böyle bşey verldğini hiç bilmydum cnm hayrlı olsn bu arada gerçktn cok güzl olmş :)

Herşeyini kendimiz yaptık. :) içinde mendil ve bir de güzel koksun diye lavanta kesesi var. mendilin üzerinde isimlerimiz işli :)

kendin mi işledin canım? bu hazır satılan bildiğimiz mendilleri mi süsledin yoksa daha özel bişey mi? Beende yapabilir miyim acaba

yok biraz daha özel bişey kendim yapmadım üsküdarda bi yere yaptırdım. :)
Mendilin yakın halide şu şekilde
$1017198_424181541023224_961122401_n.jpg

Back