Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hayırlı ugurlu olsun canım
ßiz söz mendilini isteme akşamı kızımız verildi dediklerinde annem kayınvalidmee vermişti nişanlımla baş harflerimizz yazılıydı altın sarısı kenarı igne oyalı çok güzeldi hihoyyyt
ßende hayırlısıyla çeyizim serildiği zaman ceyizimi serenlere böle süslü püslü bişiler yapmayı düşünüyorum lavanta kokularıyla tüllere sarılı havlu çorap gibi çokta hoş olur valla kaydirigubbakcemile3
Unutulmaz bi anı olur alkisalkisalkis
selam kızlar bende sakaryalıyım bende sözümdedağıtmıştım ama bu bildiğim kadarıyla bitek sakaryada oluyo o yüzden başka yörelerde bilinmiyor şaşırıyorlar...
seyhncım fikrine sağlık,çeyiz serenlere lavanta kesesi falan çok iyi fikir ya.benim düğün seneye inşallah unutmam.yapınca koyarmısın resimlerini keselerin..sağol..a.s.
selam kızlar bende sakaryalıyım bende sözümdedağıtmıştım ama bu bildiğim kadarıyla bitek sakaryada oluyo o yüzden başka yörelerde bilinmiyor şaşırıyorlar...
Bu şekilde bişey olabilir mesela. Bunları ben yapıyorum. ıstersen yardımcı olurum. :)
Hayırlı olsun şimdiden.