Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar yardım edin 1 ay sonra evde söz+nişan bir arada olacak. fazla kişide olmayacak aile arasında yüzük takılacak yani. ama kıyafet konusunda herkes gibi kararsız kaldım.tesettürlü, ev için ugun elbise modelleri varsa ekleyebilir misiniz :S
canım istanbulda olsaydın direk Fatihe git diyecektim. Aradığını bulurdun valla onlarca dükkan arasından. ama dur bir bakalım internette ne var ne yok.
ankarada ulustan bakabilirsin, açıkta var kapalıda..
tekbir, setrems fln var burda tesettür giyim olarak ama hem çeşit az hemde fiyatları çok pahalı..
söz nişan vs için en iyi yer ulustur ankarada..
şimdiden mutluluklar diliyorum
ya tamam biraz abartılı da konu sahibi söz nişan diyo.
haliyle ayrıyetten nişan olmayacak. bence içinde kalmasın giysin derim. sonuçta kabarık değil bişey değil. bir kez olacak birşey.
canım ben kapalı değilim ama çok beğendiğim kapalı arkadaşlarım var. Benim en hoşuma gitmeyen evdeki nişan sözlerde saten giyinilen abartılı kapalı kıyafetleri hele renkli ve karmakarışık renklerden oluşan baş örtülerini söylemiyorum bile. Şöyle soft pudra tonlarında bir şeyler giyebilirsin. Baş örtünüde düz renk ve bol bağla. Senden daha doğal ve şıkkı olmaz. Fikir olsun diye resimde ekliyorum. Mutluluklar :)
yok sade bir elbise tercih edecem zaten. çünkü isteme ardından da yüzükler olacak. o yüzden sade ve şık bir elbise modeli arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum kapalılar için.
bence bu paylaşılan resimler hiç abartılı değil canım eğer evde sadece sade bi söz olcak deseydin tamam ama nişanda olcakmış madem ilk resimlerdeki yani tekbirin bu kıyafetleri çok uygun bence :)şimdiden allah mutluluk versin tamamına erdirsin:)