Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz Kıyafetim Nasıl Kızlar :)))

özelden mesaj atan arkadaşlar kusurabakmayın geri dönemiyorum mesaj sayım 100 olmadı henüz.
Magazanın adı aklımda değil ama nişantası metro cıkısındaydı

özelden mesaj atan arkadaşlar kusurabakmayın geri dönemiyorum mesaj sayım 100 olmadı henüz.
Magazanın adı aklımda değil ama nişantası metro cıkısındaydı

:)))) özelden atan benim canım aradım bulamadım nette bu elbiseden adını hatırlayabilseydin çok güzel olacaktı ama napalımartıkkk.
fiyatı nekadar acabaa

Canım bu elbisenin altına kesinlikle bej yani ten rengi ayakkabı harika durur. Siyah çok sert beyaz,krem de çok gösterişli olur elbisenin önüne geçer. Tavsiyem dediğim renk ayakkabıyla denemen. Mutluluklar.

Fikir olsun diye fotoğraflarada bak canım :)

Söz için en güzeli bence.Çok beğendim şimdiden hayırlı olsun :) Ayakkabı rengi de kesinlikle siyah olsun derim...

Pudra mı ? Bordoyla pudra olurmu ya
siyah veya krem ikiside güzel olabilir rugan bu elbiseye olmaz bence basitleştirir.

ya tam istedıgım gbıııı acaba nerden aldın ??? isteme torenım var ve tam boyle bısı ıstıyordum renk olarakta cok hoss krem ayakkabı super olr bnce

elbisene bayıldım canm kesinlikle siyah giyme krem yada pudra uygun olur

kızlarrrr siyah giyindiiim bende pudra/krem istiyodum ama sıyah kupeler aldım, siyah ayakkabı ile tamamladı birbirini. çogunlugun oyuyla sıyahta karar kılındı

Elbisenin Fiyatı 120 TL arkadaşlar

didemcim ekledigin ayakkabılar cok hoş, tam benim tarzım evde yurumesı kolay olsun dıye platformsuz gıydım, alışkın olmasamda :)

didemcim ekledigin ayakkabılar cok hoş, tam benim tarzım evde yurumesı kolay olsun dıye platformsuz gıydım, alışkın olmasamda :)

İşte zevkten anlıyorsun şekerim :) bir de beje pudra diyenler olmuş neyse bir şey demiyorum sen mutlu olda :)))))

yerinizde olsam hafif topuklu sivri burun siyah süet bi ayakkabı giyerdim bu ıkısınden bırı cok yakısır
ama gec kalmşm gyınmıssnz bıle

Eklentiler

• $1newyorkoutfit4.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 56
  • $BXZHi.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
renki modeli herşeyine bayıldıım güle güle giyin :)

çok şık bir kıyafet bende böyel birşey istiyorum söz için nerden aldın sorması ayıp:))rizede bulamadım ben böyle bir kıyafet

ımm.. bende çok beğendim. kuzenimin düğününe böyle bir elbise düşünmüştüm bende. nereden aldınız? ve kaça :)

elbısene bayıldım yaaaa, sade demıssın ama o kadar sade bulmadım benbenımkı bundan da sade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…