- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi LilYumiyum
-
Merhaba arkadaşlar hayırlı olsun canım benim ilk fotoğrafını beğendim
Teşekkür ederim çok sağolun ilkini daha bugün gördüm =)
ilki çok daha narin ve hoş ama pırlantanın taşı çok önemli mesala parlaklık dereceleri var bir arkadaşta görmüştüm pırıl pırıldı küçücük birşey 2000 tlye almışlar . Eğer tek taşsa zaten dizaynı pek önemli değil bence :) o parmağınızda ışıldayacak pırlanta oldugunu hiiseetirecek j ı h parlaklıkları var bildiğim kadarıyla tam araştırmadım :)
Mutluluklar bu arada
altınbaş müşteri memnuniyeti nedir gayet iyi biliyor düşen taşı kartıyla beraber gönderdiğinizde sorunsuz yerine takıyorlar herhangi bir problem yaşamazsınız hayırlı olsun bu arada
canım 10 gün önce kadar evlenme teklifi aldım gerçi tektaşımı ben seçmiştim cunku belki beğenmem diye benimkinin aldıgını :) ben zen pırlantadan ilk koydugun modeli aldım cok zarif tavsiye ederim.Bir de zen de şoyle bir avantaj var ben teektaşımı 2200 e almıştım diyelim daha buyuk bir taş beğendin aynı fiyata değiştiryorlar .yani sadece aradaki farkı ödüyorsun biliyorsun tektaşı satınca baya fiyat farkı oynuyor .Ben zen derim ama yinede tercih senn.
Arkadaşlar merhaba =) Söz için tektaş bakıyoruz iki model arasında kaldım biri altınbaş biri zen hangisi daha iyi marka olarak kullanan bilen var mı yardımcı olurlarsa çok sevinirim.. Fotoğraf eklicem şimdi model olarakta fikrinizi merak ediyorum=) Çok kararsızım sürekli parmağımda olacağı için iyi birşey olsun istiyorum..
Eki Görüntüle 968734
Eki Görüntüle 968738
3. olan çok güzel.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?