Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
senin beğenmen öncelikli tabi ama bunu daha sonra da alabilirsin bence nişana tek taş yakışır canım ..daha ağır başlı olur... bu arada bunu altınbaşın sitesinde görmüştüm altınbaş mı markası?
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum kızlar.opuyorumnanaktanZaten bu kendi aramızdaki söz için.Ailelerle beraber yazın olacak inşallah.Olmadı o zamn sadece pırlanta alırız.Bunu beğendim, sizden de genel olarak olumlu yorumlar gelmiş.Bazı arkadaşların dediği gibi değişik olur en azından.Bunu alalım en iyisi.
hahaah ck sevmıssın sen bunu, olumsuz konusanlar da oldu arada duymamıssın :) önemlı olan senın seçimin, ben de alsam bunu ya da yesıl taslı alırdım mavı taslı yuzugum cok oldu cunku yeşili zümrüt gıbı daha agır duruyor.
alınca güle güle tak canım bende tek taşlarda beyaz pırlantayı seviyorum ama herkesin kendi tercihi aileler arasında olurken pırlanta takarsın dediğin gibi
hahaah ck sevmıssın sen bunu, olumsuz konusanlar da oldu arada duymamıssın :) önemlı olan senın seçimin, ben de alsam bunu ya da yesıl taslı alırdım mavı taslı yuzugum cok oldu cunku yeşili zümrüt gıbı daha agır duruyor.
Haklısın, önemli olan benim beğenmem.Beğenmeyenlerin olması da çok normal bence.Sonuçta herkesin zevki farklı.Zaten herkes olumsuz yanıt verse yine almayı düşünürdüm sanırım.kaydirigubbakcemile2
alınca güle güle tak canım bende tek taşlarda beyaz pırlantayı seviyorum ama herkesin kendi tercihi aileler arasında olurken pırlanta takarsın dediğin gibi
bence safir pırlantayı gölgeliyor.şöyle güzel bi tek taş pırlantan olsn daha zarif durur bence pırlantanın ayrı bi ağırlığı var.tabi bu benm düşüncm ben böyle kullanıyorm..opuyorumnanaktan