Söz için seçtiğim yüzük nasıl?(Resimli)

ben bunu beğendim
ama genelde tek taş pırlanta takılıo sanırsam
olmadı ikisini de alıversin enişte beykaydirigubbakcemile2

ben de kendme bunu begenmistim..
bence cok guzel.. vazgecme..
herkes ayni yuzuk takiyo..
farkli olmus bence al bunu..

canım bunun setini iste nişanına... söz içinde tam dönmeli olan pırlantalardan aldır :)

benimde hosuma gitti yalniz sahte gibi durmaz dimi bu

tekrar baktımda yok yok cok guzel bende boyle bişe aldirem barikaydirigubbakcemile2

güzel bence de .sahte durmasına gelince benim de pırlanta fakat sahtesiyle farkını sadece ben biliyorum

önemli olan senin begenmen
sen takicaksin sonucda canim
icine sindiyse ne güzel
ben begendim dogrusu
farkliligi var sonucda

senin beğenmen öncelikli tabi ama bunu daha sonra da alabilirsin bence nişana tek taş yakışır canım ..daha ağır başlı olur...
bu arada bunu altınbaşın sitesinde görmüştüm altınbaş mı markası?

ya da canım ortası zümrüt alabilirsin varsa. yeşil taş daha gerçekçi durabilir

bunu al cnm ya da
yesil taslı yakut mu oluyor onu al o daha degerlı gorunuyor
sahane gorunuyor.

Sahte gibi durması bir yana giydigin kıyafetlerde sırıttığı olucak cnm, beyaz taşı almak varken mavi taş niye, bence model iyi ama taşın rengi güsel degil.valla ben evlenme teklifinde tek taş taktım sözle nişan yüzügüm aynı alyans aldım. evlilik alyansıda alcaz işte zamanı gelince..allah mesut etsin şimdiden seni :)

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum kızlar.opuyorumnanaktanZaten bu kendi aramızdaki söz için.Ailelerle beraber yazın olacak inşallah.Olmadı o zamn sadece pırlanta alırız.Bunu beğendim, sizden de genel olarak olumlu yorumlar gelmiş.Bazı arkadaşların dediği gibi değişik olur en azından.Bunu alalım en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…