Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
senin beğenmen öncelikli tabi ama bunu daha sonra da alabilirsin bence nişana tek taş yakışır canım ..daha ağır başlı olur... bu arada bunu altınbaşın sitesinde görmüştüm altınbaş mı markası?
Sahte gibi durması bir yana giydigin kıyafetlerde sırıttığı olucak cnm, beyaz taşı almak varken mavi taş niye, bence model iyi ama taşın rengi güsel degil.valla ben evlenme teklifinde tek taş taktım sözle nişan yüzügüm aynı alyans aldım. evlilik alyansıda alcaz işte zamanı gelince..allah mesut etsin şimdiden seni :)
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum kızlar.opuyorumnanaktanZaten bu kendi aramızdaki söz için.Ailelerle beraber yazın olacak inşallah.Olmadı o zamn sadece pırlanta alırız.Bunu beğendim, sizden de genel olarak olumlu yorumlar gelmiş.Bazı arkadaşların dediği gibi değişik olur en azından.Bunu alalım en iyisi.