Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri söz için elbise

abiye tarzinda pek giyilmiyor sözde canim ama abartili olmayan bir seyse olabilir ama kimse tercih etmiyor daha hos kiyafet alabilirsin yani abiye sart degil ama nisan olmayacaksa eger abiye giy bence

kesinlikle canım nişan olmayacaksa sade ve şık bi abiye giyebilirsin ama nişanında olacaksa etek ceket takım veya uzun olmayan diz üstü yada o aralarda elbise olabilir bence şık bi ayakkabı ile güzel olur derim

sadece söz yapılıcaksa diz üstü bi elbise alabilirsin hatta etek gömlek bile olur ben öyle yapıcam mesela.....ama nişanda olucaksa sözle birlikte uzun abiye alabilirsin yada yine diz üstü bi elbise ama daha gösterişli bişey olmalı bence......bizde söz yapıcaz sözde etek gömlek giyebilirim nişan içinde uzun elbise almaya karar verdim cnm......şimdiden hayırlı olsun tebrik ediyorum

Git güzel çok abartı olmayan ama sadede olmayan bi elbise al canım.
Pantolon gömlek yada etek gömlek giymek saçma geliyo bana sonuçta buda özel bigün yani tabiki özeniceksinnn =)
Abartı olmayan çok güzel elbiseler var insanların normal dışarda bile giydiği çok güzel şeyler var onlardan al derim ben ;)
Ben kendiminkine çok özenmiştim hatta ogüne kadar abartı olurmu falan demiştim ama ogün giyince harika durdu başlığım var merak edersen bakabilirsinn =)
Şimdiden mutluluklar diliyorum opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
sözüm sonraki hafta canım evde çok kalbalık olmuycakta elbise abartılımı olur dedim.nişan yapıcaz niaşnda abrtmayıdüşünüyorum hemde bayabi:) 5 yıldır çıkyoruz 9 yıldır bekliyorum abartmak hakkım dimi bu durumda:)

sözüm sonraki hafta canım evde çok kalbalık olmuycakta elbise abartılımı olur dedim.nişan yapıcaz niaşnda abrtmayıdüşünüyorum hemde bayabi:) 5 yıldır çıkyoruz 9 yıldır bekliyorum abartmak hakkım dimi bu durumda:)

abart canım abart, hakkınmış gerçekten..9 koca yıl....yerimseniben

nişan aynı gün mü olucak öle ise abiye giy ama önce söz olucaksa klasik bişeler giy etek ceket gibi ama ceket çok şık olmalı daracık falan

yok nişana daha var dar dizimde etekle yine dar bi ceket beğendim öle ciddi olmadı sanırım şık oldu yada bana öle geliyor:1:

maşallah çok sabırlıymışsın gerçekten..... gerçi bende bu yolda ilerliyorum:)) söz nişan dedik ama öyle kaldık bekliyorum erkek tarafınfan biri gelsinde konuşulsun neler olucak diye.......ayy ne zormuş yahu bu işler

elbise neden abartı kaçsınki banada takım giymek saçma geliyo herkesin kendi fikri tabikiiii .. mutluluklar canım..

Back