canım sadece isteme-söz mü olacak yoksa nişanda mı olacak? elbise bu haliyle biraz nişan kıyafeti gibi ama sen kafanda tasarladığın gibi diktirirsen belki biraz daha şatafatsız olur,söz için uygun olabilir diye düşünüyorum.Allah hayırlısıyla giymeyi,sözlenmeyi nasip etsin inş.mutluluklar dilerim şimdiden..
canım sadece isteme-söz mü olacak yoksa nişanda mı olacak? elbise bu haliyle biraz nişan kıyafeti gibi ama sen kafanda tasarladığın gibi diktirirsen belki biraz daha şatafatsız olur,söz için uygun olabilir diye düşünüyorum.Allah hayırlısıyla giymeyi,sözlenmeyi nasip etsin inş.mutluluklar dilerim şimdiden..
bırıncısı evde yapılıcak bı soz ıcın abartılı bı kıyafet ıkıncısıde sen orda gelın oluyorsun. dugun nısan soz fark etmez bence bı gelın her zaman saflıgı temsıl eder ve her zaman duru bı gusellıkte olmalıdır yanı leopar senı bıraz vahsı gosterebılecegınden dolayı cok cırkın bı goruntu olusturur ama yınede senın secımın. bızım dedıklerımız sadece fıkır sen ıcınden ne gelıyorsa oyle yap kı sonra keske demıyesın. sımdıden mutluluklar dılerım
benimde kafamda oluşam bi fikir sadece ve yüksek ihtimaş gerçekleştirebileceğimi sanmıyorum zaten, yinede fikirelrinizi almak istedim.
teşekkür ederim=))