Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz elbisesi için fikirlerinizi alayım.

Öncelikle mutlulklar dilerim... Gayet hoş çok da abartılı değil bence olabilir.

canım sadece isteme-söz mü olacak yoksa nişanda mı olacak? elbise bu haliyle biraz nişan kıyafeti gibi ama sen kafanda tasarladığın gibi diktirirsen belki biraz daha şatafatsız olur,söz için uygun olabilir diye düşünüyorum.Allah hayırlısıyla giymeyi,sözlenmeyi nasip etsin inş.mutluluklar dilerim şimdiden..

mutluluklar diliyorum.
elbise güzel fakat leoparlı herhangi bir detay düşünme bence.bence çok baya durabilir.açık renklerde güzel olur

Nişan olmucak canım.
İsteme olucak, ardından bir kaç hafta sonra (diye düşünüyorum) evde söz olucakk.
Teşekkür ederimm cümlemize mutluluklar inşallah

öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın... kıyafe gelince bence söz için biraz abartı ama yinede sen bilirsin...

bırıncısı evde yapılıcak bı soz ıcın abartılı bı kıyafet ıkıncısıde sen orda gelın oluyorsun. dugun nısan soz fark etmez bence bı gelın her zaman saflıgı temsıl eder ve her zaman duru bı gusellıkte olmalıdır yanı leopar senı bıraz vahsı gosterebılecegınden dolayı cok cırkın bı goruntu olusturur ama yınede senın secımın. bızım dedıklerımız sadece fıkır sen ıcınden ne gelıyorsa oyle yap kı sonra keske demıyesın. sımdıden mutluluklar dılerım

benimde kafamda oluşam bi fikir sadece ve yüksek ihtimaş gerçekleştirebileceğimi sanmıyorum zaten, yinede fikirelrinizi almak istedim.
teşekkür ederim=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…