önümüzdeki aylarda sözüm olacak kısmetse :) benim kafam karıştı şimdi. dısardan basit görünüyodu :)
evlenme teklifinde tek taş. ok.
isteme günü söz olacak. ozaman benm tek tasım takılırken, bide yanında söz alyansı mı takıcam? o zaman müstakbel sözlüm:) içinde yüzük almamz lazm. isteme-verme olmadan yüzük almakta nasıl oluyo?
söz alyansını nişanda da takmış olacaz o zaman.
bilmiyorum, heyecan yaptım :) yardımmm:)
canım normal alyansların daha ince olanlarından söz yüzükleri var.
onlardan alıp takabilirsiniz. bu yüzüğü beraber almanız daha iyi olur tabi sözden bir kaç gün önce gider seçer alırsınız
nişanda da alyans alırsınız söz yüzüklerini ister saklarsın ister bozdurursun.
canım normal alyansların daha ince olanlarından söz yüzükleri var.
onlardan alıp takabilirsiniz. bu yüzüğü beraber almanız daha iyi olur tabi sözden bir kaç gün önce gider seçer alırsınız
nişanda da alyans alırsınız söz yüzüklerini ister saklarsın ister bozdurursun.
biz ayrı ayrı almamıstık gereksız gelmıstı..gercı sözle nişan arası 1 gündü ama aileler sembolık alsakmı dedı de bız dırek alyanslarımızı aldık..sen bılrıısn ama bana soz yuzugu garıp gelıyor :)
Buraya yazan genç kızlara şaşıyorum.herşey maddiyat..yok tek taşım,yok bilmem ne yüzüğüm.herşey maddi imkan çerçevesinde olması gerektiği gibi olur...ne dert ediyorsunuz.mutlu olun sevin sayın sayılın.gerisi gelir...herşeyi dörtlük olup evlenen insanlarıda görüyoruz..
Biz soz icin yüzük almadık. esimin evlilik teklif ederken taktığı tektasi verdim onlara istedikten sonra onu taktılar. Sözle nişan arasında fazla zaman yoksa yeni bı yüzüğe gerek yok bence.
Biz soz icin yüzük almadık. esimin evlilik teklif ederken taktığı tektasi verdim onlara istedikten sonra onu taktılar. Sözle nişan arasında fazla zaman yoksa yeni bı yüzüğe gerek yok bence.
tesekkurler yorumlarınız ıcın =)
maddı acıdan sormamıstım şaşıran arkadaş için açıklamak gerekırse.
evlılık teklıfınde verılen tek tası sozde takmayı dusunuyorum zaten, ama erkege ne takılcak o sıra dıye aklıme dustu bırden. burda paylaşmak ıstedım yanı