söyleyemediklerinizi söyleyin

CHOCOLATEA

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
639
5
Sizi en çok ne kızdırır. Kızıpta söyleyemediklerinizi, içinizde kalanları dökün arkadaşlar. Kızgınlığınızı nefretinizi, hoşunuza gitmeyen sizi rahatsız eden ne varsa... Rahatlayacağınıza eminim.

:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

İlk olarak ben söyleyeyim bir tane, beni en çok sinir eden şey patronumun çok kaba birisi olması. Gözlerini oyasım geliyor bazen.

Kanserden nefret ediyorum. Eğer o ele geçirebileceğim birşey olsaydı dünya üzerinde görülmemiş eziyetler yapardım ona...
Başımıza gelen felaketleri kabul etmek zorunda olmamızdan da nefret ediyorum.
Ölüme karşı çaresizlikten nefret ediyorum.
Hayata gözlerimi açtığımdan beri yanımda olan, varlığımın sebebi, canımı, yüreğimi alan o mezarlıktan da nefret ediyorum...

Off bugün çok sıkkınım. Bugün gerçekten herşeyden nefret ediyorum ve bazen yüreğimdeki acıların üzerine örttüğüm kumların bir minik rüzgarla dağılıp tekrar canımı yakmasındanda nefret ediyorum...

valla ben herşeye burnunu sokan ve hayatıma
müdahale etmeye çalışan insanlardan nefffffreeeet e-di-yo-rum.
gerçi bişi beceremiolar ama olsunnn...

çalişip çalişipta Emeğinin Karşiliğini Alamadiğim Için çok Sinirleniyorum Müşterilerin Yüzüne Bağirip çağirasim Geliyor Siz Nasil Insansiniz Diyeeeeeeeeeeee( Bak Yine Sinirlendimm)

Apartmandaki bekar kızları yaş sırasına koyup evlenme sırası onda diyen (başka dertleri kalmamış! ) komşulara şunu söylüyorum burdan: ''İstediğim zaman evlenirim,varsın benden küçükler evlensin!Yarış sanki bu!
Eski patronumdan nefret ediyorum.Lise mezunusun ondan mı hükmetmeye çalışıyorsunuz insanlara? Gerçi bu lafı daha terbiyeli bi şekilde kendisine söylemiştim :)))

doğruyu söylediğimi bildiği halde inanmamış inanmamış bakanlara sinir oluyorum.yürüyen ve konuşan yağdanlıklara sinir oluyorum.sabırsızlığıma ,asabiyetime herşeyden çabuk sıkılma huyuma sinir oluyorum oh bee rahatladım sanki

yürüyen ve konuşan yağdanlıklara sinir oluyorum.

Buna bayıldım :roflol::roflol: Aynen katılıyorum.
Ek olarak en başta kayınpederimee, herşeye burnunu sokan insanlara, hiçbir iş yapmayıp yattığı yerden milyarlar kazanan yalaklara gıcık oluyoruuuummm.

insanları küçümseyip kendini büyük görenlere,yalancılara,kesinlikle yağdanlıklara,bizim iş yerindeki şd.müd.ne,üst katımda oturan sorumsuz bayana,servisteki bütün yılışık bayanlara gıcığın üssü gıcık oluyorum..........

ha bide bizim sitede oturan çocukları her yere pisletipte kendisi temizlik hastası olan hanım ablayada sinir oluyorum

durmadan beni kontrol etmek icin onumden gecen kabarik sacli muhasebe mudurune,
isim olmayan seyleri bana yaptiran patronuma,
bi suru is yaptigim halde bana ise yaramayan personel gozuyle bakilmasina,
her soyledigimi kendi anlamak istedigi gibi anlayan esime.
dun aksam eve giderken -heyt be suna bak sanki 15 lik-diyen kartoroz amcaya,
minibuse biner binmez oturup paralarini one dogru uzttirmak icin ugrasan keyif duskunlerine,
kendisi evli ve benimde evli oldugumu bildigi halde gozumun icine bakan yan komsunun ogluna,
saclarimi yikadigim gunun ertesi gunu hemen yaglanmasina,
gicik oluyorummmm

ha bide eşimin 24 saat futbol izlemesine sinir oluyorum...nerde buluyor bilmiyorum ama bizim tv hep yeşil ve üzerinde koşturan minik insanlar

ha bide eşimin 24 saat futbol izlemesine sinir oluyorum...nerde buluyor bilmiyorum ama bizim tv hep yeşil ve üzerinde koşturan minik insanlar

babamda da aynı şey var maç başlar 90 dk maçı izler. maç biter yorumlarını izler. Bazende tv de görüntüsü olmayan sesi olan maçları dinler. Sinir oluyorum yaaaaaaaaa.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bende meslek sahibi olamadığım için kendimden nefret ediyorum zamanımı değerlendiremediğim için kendime çok kızıyorum hep içimde kalan pişmanlığı her defasında yüzüme yansımasın dan nefret ediyorum kendi ayaklarımın üzerinde duramadığım ve eşime minnet ettiğim için kendmden nefret ediyorumm

Apartmandaki bekar kızları yaş sırasına koyup evlenme sırası onda diyen (başka dertleri kalmamış! ) komşulara şunu söylüyorum burdan: ''İstediğim zaman evlenirim,varsın benden küçükler evlensin!Yarış sanki bu!

aynnen yaa.
ne gıcık şeyler onlar.
burdan dememe gerek yok kendilerne de diorum ama anlayana...
sanki onların ekmegini yiyorumm..Kötü Kazen

zayıf olupta rejim yapmaya kalkışanlara çevremde böyle bi kaç kişi varda,birde düğünlerde dansöz gibi kıvırtan erkeklere sinir oluyorum:kızgın:

birde ben oğlu 16 aylık olmasına rağmen yürümemesine gece uykumun en tatlı yerinde uyanmasına sinirleniyorum

Yalakalık yaptıkları için, yükselen ve bulundukları mevkiyi hazmedemedikleri için, ben müdürüm ,yöneticiyim diye, kasım kasım kasılan yöneticilere sinir olurum :kahve:
Her söylediğimin altından kendine pay çıkaranlara ve saldıranlara sinir olurum :kahve:
Yanımda sen ne iyisin ,ne güzelsin deyip, arkamdan dedikodumu yapanlara sinir olurum.:kahve:
Yaşamıma ,evime müdahale edenlere sinir olurum :kahve:
İnsanların gerçekten iyi niyetli olduğuna inanmayan ,altında başka şeyler arayanlara sinir olurum:kahve:
Hiç araştırmadığı halde, sırf birinden öyle duymuş diye, bir şeyi ateşli bir şekilde savunup ,kendisi gibi düşünmeyenlere hakaret edenlere, sinir olurum :kahve:
İyi niyetimi kullananlara sinir olurum :kahve:
Hayvanlara karşı kötü davranışlar gösterenlere sinir olurum, hatta parçalamak gelir içimden :kahve:
Haksızlık karşısında," bana dokunmayan yılan bin yaşasın" diyenlere sinir olurum :kahve:
Hep en büyük acıyı kendisinin yaşadığını düşünen ve bu yüzden çevresindekileri kırmayı, kendine hak gören insanlara sinir olurum
Arkası yarın:)) Vay be iyi oldu be, biraz kendimi dinledim bu konu sayesinde:))
Yalnız söyleyeyim, bu konu olaylara ,tartışmalara gebe kanımca :icecream: Yanlış anlamalar olabilir:))

X