- 26 Aralık 2017
- 19
- 3
- 86
- 34
- Konu Sahibi slnslnslnsln
-
Bende de ilk ultrasondaki gibi erkek dediler 3 doktordaMerhabalar 16. Haftalık hamileyim doktor bir erkek dedi ama sonra kordon olabilir dedi bugun baska doktorda randevum vardi cinsiyet icin oda aynı seyi soyledi net degil kordon olabilir dedi ama bacak arasına bakıldıgında bence net gibi sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Yorumlarınızı lutfen paylasir mısınız?
Peki belli oldu mu cinsiyetiniz ? Bacak arasında birsey var ama bizimkinde bence o kordon degildir gibime geliyorBende de ilk ultrasondaki gibi erkek dediler 3 doktorda
Evet erkekmiş,sizdeki de erkeğe benziyorPeki belli oldu mu cinsiyetiniz ? Bacak arasında birsey var ama bizimkinde bence o kordon degildir gibime geliyor
16. Haftada erkek diyorlarsa bence kordon değildir erkekler daha çabuk belli oluyorPeki belli oldu mu cinsiyetiniz ? Bacak arasında birsey var ama bizimkinde bence o kordon degildir gibime geliyor
Saglikla alın kucaginizaEvet erkekmiş,sizdeki de erkeğe benziyor
Iste bence de oyle ilk de hemen belli oldu bu sefer kordon olabilir bu diyorlar oyle olunca benim de kafam karısti saglikla gelsin onemlisi oda merak ediyor insan da iste16. Haftada erkek diyorlarsa bence kordon değildir erkekler daha çabuk belli oluyor
İki oğlum var birine hamileyim henüz. İkinci gebeliğimde cinsiyeti bizzat kendim gördüm ve Dr şaşırdı ultrasondaki doktor da şaşırdı sağlıkçı değilim deyince. Yani bence erkek o testise benziyor ortadaki ama pipi görmedikleri için net konuşmamışlardır.
Amin inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınızSaglikla kucaginiza alin insallah bende aslinda gorunce erkek dedim doktorlar aklimi karistirdi onlarda net olmak istemislerdir
Anlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica etsemEvet erkekmiş,sizdeki de erkeğe benziyor
Orda küçük bir çıkıntı gördüm doğruysa erkektir ya da kordonsa kız zatenAnlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica etsem
Bazen kız bebek organı böyle dolgun ola biliyor doktor onun için kesin söylememiş ola bilir.Merhabalar 16. Haftalık hamileyim doktor bir erkek dedi ama sonra kordon olabilir dedi bugun baska doktorda randevum vardi cinsiyet icin oda aynı seyi soyledi net degil kordon olabilir dedi ama bacak arasına bakıldıgında bence net gibi sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Yorumlarınızı lutfen paylasir mısınız?
Anlıyorsaniz benimkinede bakar mısınız size zahmetevet testise benziyor ama ortasında pipi de olmalı bence de net değil.
Anlıyorsaniz benimkinede bakar mısınız size zahmet
Siz hala öğrenmedinizmi ?Anlıyorsaniz benimkinede bakar mısınız size zahmet
Teşekkür ederimbaktım ama çok küçük kıza benzettim. çok anladığımdan değil kendi oğlumun ultrason resmini ekleyeyim. onun ortasında çıkıntı da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?