• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylenemeyen cinsiyet

Merhabalar 16. Haftalık hamileyim doktor bir erkek dedi ama sonra kordon olabilir dedi bugun baska doktorda randevum vardi cinsiyet icin oda aynı seyi soyledi net degil kordon olabilir dedi ama bacak arasına bakıldıgında bence net gibi sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Yorumlarınızı lutfen paylasir mısınız?
16da bomboştu %90 kız dediler, 18de bu şekilde bir tık daha inikti o beyazlık erkeğe de benzettim anlayamadım dedi 22yi bekliyorum bende

Eklentiler

• IMG_7083.jpeg
    IMG_7083.jpeg
    226,9 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_7015.jpeg
    IMG_7015.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 11
emin olmadan söylemiyorlar aletler yanıltıcı olabiliyor
Banada bakanilirmisiniz anlıyosanız lütfen 15 detaylı ultrason yapttı kendi doktorum erkek dedi sonra 17,4 bakttı bacak arasını boş dedi bence kız ertesi gün başka doktora randevu aldım oda bacak arasını boş olduğunu soyledi resmi gösterdim durumu anlatım evet resimde erkek olduğunu gösteriyor videoda baktı ama diyo ben pipi felan görmuyorum şimdi resimleri bırakıcam bu durumu yaşayan var mı
IMG_1943.png

Banada bakanilirmisiniz anlıyosanız lütfen 15 detaylı ultrason yapttı kendi doktorum erkek dedi sonra 17,4 bakttı bacak arasını boş dedi bence kız ertesi gün başka doktora randevu aldım oda bacak arasını boş olduğunu soyledi resmi gösterdim durumu anlatım evet resimde erkek olduğunu gösteriyor videoda baktı ama diyo ben pipi felan görmuyorum şimdi resimleri bırakıcam bu durumu yaşayan var mı Eki Görüntüle 3538206

IMG_1956.jpeg

Back