- 19 Aralık 2024
- 325
- 55
- 13
- 30
- Konu Sahibi slnslnslnsln
Yok ya bu USG den sonra hiç gitmedim persembe gideceğim inşallah öğrenirimSiz hala öğrenmedinizmi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya bu USG den sonra hiç gitmedim persembe gideceğim inşallah öğrenirimSiz hala öğrenmedinizmi ?
ultrason cihazından gibi dr kordonda karıştırmak olsa fetal diplerde ile bakar demekki elindeki cihazda yok.Teşekkür ederim öğrenince yazarim
Devlette gidiyorum devletin ancak bu kadar oluyor bir tahminde bile bulunmadı küçük dedi tamam küçük ama doktorlar bence biliyor ve isteseydi gorurduultrason cihazından gibi dr kordonda karıştırmak olsa fetal diplerde ile bakar demekki elindeki cihazda yok.
Sağlıklı olsun tabiki insan merak ediyor işte. Benim 16 haftada kesinleşti doktor yüzde yüz söyledi ama yine emin olamıyorum.Yok ya bu USG den sonra hiç gitmedim persembe gideceğim inşallah öğrenirim
emin olmadan söylemiyorlar aletler yanıltıcı olabiliyorDevlette gidiyorum devletin ancak bu kadar oluyor bir tahminde bile bulunmadı küçük dedi tamam küçük ama doktorlar bence biliyor ve isteseydi gorurdu
16. Haftada kesindir bence hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahSağlıklı olsun tabiki insan merak ediyor işte. Benim 16 haftada kesinleşti doktor yüzde yüz söyledi ama yine emin olamıyorum.
Aynen öyle inşallah bu sefer öğrenirim artık ne diyimemin olmadan söylemiyorlar aletler yanıltıcı olabiliyor
inşallah öğrenince yaz. Ben direk fetal dna yaptırdım hiç bu merakı da yaşamadım. Bu merak edis de güzelAynen öyle inşallah bu sefer öğrenirim artık ne diyim
16da bomboştu %90 kız dediler, 18de bu şekilde bir tık daha inikti o beyazlık erkeğe de benzettim anlayamadım dedi 22yi bekliyorum bendeMerhabalar 16. Haftalık hamileyim doktor bir erkek dedi ama sonra kordon olabilir dedi bugun baska doktorda randevum vardi cinsiyet icin oda aynı seyi soyledi net degil kordon olabilir dedi ama bacak arasına bakıldıgında bence net gibi sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Yorumlarınızı lutfen paylasir mısınız?
Allahtan sana direk birleyen demişler bir kız bir erkek gibi deyince insan kötü oluyor16da bomboştu %90 kız dediler, 18de bu şekilde bir tık daha inikti o beyazlık erkeğe de benzettim anlayamadım dedi 22yi bekliyorum bende
Merhaba bana da bakabilir misiniz acaba?Bende de ilk ultrasondaki gibi erkek dediler 3 doktorda
Banada bakanilirmisiniz anlıyosanız lütfen 15 detaylı ultrason yapttı kendi doktorum erkek dedi sonra 17,4 bakttı bacak arasını boş dedi bence kız ertesi gün başka doktora randevu aldım oda bacak arasını boş olduğunu soyledi resmi gösterdim durumu anlatım evet resimde erkek olduğunu gösteriyor videoda baktı ama diyo ben pipi felan görmuyorum şimdi resimleri bırakıcam bu durumu yaşayan var mıemin olmadan söylemiyorlar aletler yanıltıcı olabiliyor
Banada bakanilirmisiniz anlıyosanız lütfen 15 detaylı ultrason yapttı kendi doktorum erkek dedi sonra 17,4 bakttı bacak arasını boş dedi bence kız ertesi gün başka doktora randevu aldım oda bacak arasını boş olduğunu soyledi resmi gösterdim durumu anlatım evet resimde erkek olduğunu gösteriyor videoda baktı ama diyo ben pipi felan görmuyorum şimdi resimleri bırakıcam bu durumu yaşayan var mı Eki Görüntüle 3538206
Bu resimde boş evet kız diğeri de aslında pipiye benzemiyor sanki biraz etli gibi