- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.450
Alsana kız içeri aha haBenim bir şişe var iki gündür opmedigi duvar kalmadı balkonda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alsana kız içeri aha haBenim bir şişe var iki gündür opmedigi duvar kalmadı balkonda
Çocuk sesinden beynim yoruluyor. Sessizlik çok güzel. TV de acmiyom artık valla.
Cok tesekkur ederim,daha iyiyim :)Basina gelipte kurtulan ender kisilerdenim .Cok zorluydu,dusmanima dilemem yani.Jenna bir garip yolcudur hayat yolundaOy geçmiş olsun şimdi iyisin değil mi? Hep korkarım ondan.
Jenna kim hele bi anlat bakalım :)
Rüzgar beni korkutuyor ya. Hiç sevmem
Ya da beyi baskın yaptı Wc'den mi bildiriyordu yoksa ?Miniğin çamaşırı bitti
Cok tesekkur ederim,daha iyiyim :)Basina gelipte kurtulan ender kisilerdenim .Cok zorluydu,dusmanima dilemem yani.Jenna bir garip yolcudur hayat yolunda
Hepimiz aslında bir garip yolcuyuz. Yarinimiz bir saatimiz yok. Hepimiz biraz bana olmaz diye rahatlatiyoz işte kendimizi.Cok tesekkur ederim,daha iyiyim :)Basina gelipte kurtulan ender kisilerdenim .Cok zorluydu,dusmanima dilemem yani.Jenna bir garip yolcudur hayat yolunda
Hepimiz aslında bir garip yolcuyuz. Yarinimiz bir saatimiz yok. Hepimiz biraz bana olmaz diye rahatlatiyoz işte kendimizi.
Direkten dönünce değişik oluyor insan. Annemin yüzüne yüzüne hazır olun,her an kaybedebiliriz demişler defalarca. Sonra benim yüzüme dedi,yani ben kendime gelince. O yüzden herkesi takmıyorum artık kafama.Hepimiz aslında bir garip yolcuyuz. Yarinimiz bir saatimiz yok. Hepimiz biraz bana olmaz diye rahatlatiyoz işte kendimizi.
Komik olan neresi kız gayet duygusaldi.Güldürürken düşündürdü
Yas 39,şehir Bursa. Medenî hal :evli. Evlât sayısı:1 :) 12 yaşında oğlum var .Ev hatunuyumHastayım kendini böyle uzun tanıtanlara
Komik olan neresi kız gayet duygusaldi.
ne gerek varAlsana kız içeri aha ha
Kız minik sende benim gibi üşengeç misin yoğsa
yok heruf gecedeYa da beyi baskın yaptı Wc'den mi bildiriyordu yoksa ?
Daha dönüyor makina bir gürültü koptu da bakmaya çıktım sokakta legenler kovalar yuvarlanıyorÇamaşır bitti mi minik
Kızma başkan bişey yokÖnceki mesajlarınla güldürürken öyle yazınca o yüzden dedim ne var
Yas 39,şehir Bursa. Medenî hal :evli. Evlât sayısı:1 :) 12 yaşında oğlum var .Ev hatunuyum