- 24 Eylül 2018
- 97.237
- 292.596
Maşallah dediğimiz 40 güne çıkmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah dediğimiz 40 güne çıkmıyor
Hoşbuldum ,teşekkür ederim :) Eskiye nazaran iyiyim şükür, ama tam iyileşme için vakit var sanırım.Jenna durumun nasıl. Hoşgeldin bu arada
Eşim hep ben böyle bişey soyledim mi usulca sus yapar elini hakikaten adam haklıMaşallah dediğimiz 40 güne çıkmıyor
Ara beni her canın istediğinde çılgın şeyler aklına geldiğindeÇok özledin dimi ?Deli gibi
Çok şükür. Sevindim iyi olmana. Ameliyat olcak misin bitti mi yoksaHoşbuldum ,teşekkür ederim :) Eskiye nazaran iyiyim şükür, ama tam iyileşme için vakit var sanırım.
Çok sağol sordugun için . Ameliyat olacağım evet,Şubat sonu Mart başı dediler en son. Inşallah daha da ertelenmez.Çok şükür. Sevindim iyi olmana. Ameliyat olcak misin bitti mi yoksa
Gunduz uyumak yaramamış sanaEşim hep ben böyle bişey soyledim mi usulca sus yapar elini hakikaten adam haklı
Ara beni her canın istediğinde çılgın şeyler aklına geldiğinde
İnşallah bitip gidecek. Allah sağlık sıhhat ini daim etsinÇok sağol sordugun için . Ameliyat olacağım evet,Şubat sonu Mart başı dediler en son. Inşallah daha da ertelenmez.
Amiiin.Allah hepimize önce sağlık versin,gerisi bir şekilde oluyorİnşallah bitip gidecek. Allah sağlık sıhhat ini daim etsin
Evetttt, senin açtığın topikte güzel şeyler olur dedim şöyle bir baktım ve yanılmamışım, eğlenceli bir topik, hayırlı olsun
Amiiin.Allah hepimize önce sağlık versin,gerisi bir şekilde oluyor
Uyku kaçtı şimdi işte makinayı bekliyorumGunduz uyumak yaramamış sana
Uyudun sandimdi
Çok hoşbuldum 7 ay kadar önce apandist patlaması sonucu ebediyete intikal eden yakınlarıma kavuşuyordum. O dönem kızlar bana dua ettiler ,sagolsunlarTerliksu'da bana dua edenler arasındaydı sağ olsun:)Hoşgeldin nen varmış senin bu terliksu herşeyi biliyor
Müzik dinliyodum şeboya dalmışım
Başkasına gürültü gelen benim kafamı dinlendiriyor
Ben senin yerine de uyurumUyku kaçtı şimdi işte makinayı bekliyorum
Benim bir şişe var iki gündür opmedigi duvar kalmadı balkondaO rüzgar burda da var minik balkondan çiçeklerimi falan içeri aldım
Çok hoşbuldum 7 ay kadar önce apandist patlaması sonucu ebediyete intikal eden yakınlarıma kavuşuyordum. O dönem kızlar bana dua ettiler ,sagolsunlar♥Terliksu'da bana dua edenler arasındaydı sağ olsun:)
Rüzgar beni korkutuyor ya. Hiç sevmemO rüzgar burda da var minik balkondan çiçeklerimi falan içeri aldım