Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zor ya,bir sürü şey diyorlar ben hatırlamıyorum bile. Yüzüme yüzüme ölecektin deyince şok olmuştumBen sizin kadar siddetlisiji yaşamadım ama spazm gecirdiigmde bayılmıştım ilk bayılma denememdi çok korkmuştum kendime geldik ama ayağa kalkamıyorum falan rabbim yaşatmasın
Saat 1.30 olmuş hele anlat diyorsunterliksuu sana noldu anlat hele
Yakınmışız :) kaderimiz benzemesinBen Manisa Soma :))
Saat 1.30 olmuş hele anlat diyorsun
Yakınmışız :) kaderimiz benzemesin
Herkes beni mi bekliyor
Evet,evet,evetHerkes beni mi bekliyor
Aynısının pıhtı versiyonu oluştu bende de.Allah şifa versinDoğumdan sonra hemotam oluştu.baloncuk. kan beyne yada kalbe atarsa ölüm bacaklara atarsa felç. Ama bişey olmadı çok şükür hala kontrollere gidiyorum çünkü tamamen geçmedi
Doğumdan sonra hemotam oluştu.baloncuk. kan beyne yada kalbe atarsa ölüm bacaklara atarsa felç. Ama bişey olmadı çok şükür hala kontrollere gidiyorum çünkü tamamen geçmedi
Aynısının pıhtı versiyonu oluştu bende de.Allah şifa versin
AmiiinAllah bi daha göstermesin ciddi şeyler bunlar
Amin canım. Hayırlısı yaşamaksa yaşayayım.Allah bi daha göstermesin ciddi şeyler bunlar
Amin canım. Hakkımda hayırlısı.Aynısının pıhtı versiyonu oluştu bende de.Allah şifa versin
Kız bu şarkı acıklı mi Bonus
çok geçmiş olsun sifanj versin rabbim bir an önce tamamen bitsin inşallah :))Doğumdan sonra hemotam oluştu.baloncuk. kan beyne yada kalbe atarsa ölüm bacaklara atarsa felç. Ama bişey olmadı çok şükür hala kontrollere gidiyorum çünkü tamamen geçmedi