- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şeker biri kk da bırakamayacagim insanlardan birisi kendileri ..
Nedense dua etmek geldi içimden Rabbim hepimizi güzel insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı eslerimizi
Kalpli biseyler atayım dedim sizin gibi bulamıyorumterliksuu ya bu neee allahım bi terlik anca bu kadar sevimli olabilir
Bende çok hesapciyim dirTenceresiz kaldim anne barış özcan o poster dediği renkli olano satıyomuş sitesinde 40 tele posteride a3 e bastırsam kırtaşiyede 5 tele oha ne zekiyim
Bazen bende de çıkmıyor begeniden başka buton şuan kullanabiliyorumKalpli biseyler atayım dedim sizin gibi bulamıyorum
Topikteki arkadaşların bir çoğu taniyordur beni her yerde görmüştür
Ama nedense kamuoyu açıklaması ile tanıtayım kendimi
29 yaşındayım 3 çocuğum var
Kk ya ilk kızımın kabız olması ile üye oldum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Yarin ayık kafayla inşallahTekrar izleseydin
Çıkartcam ben ikisinide a3 kağıda kocaman.
Ve en çok kilo için,kitap için, sabır için istiyorum kullanmayı.
İnş yüzünü güldürür 2020.
Videoyu izledin mi?
Bende çok hesapciyim dir
Uygun diye çocuklara 40 ar lira bot aldim şuan yeni bot bakiyoruz
Öte tarafa yazdım orayı görmedin o oğlan çökmüş 4 yılda . Saçı başı beyazlamış
Tamam da kişisel gelişim falan ya kız. Ne biliyim mutlu insanda çabuk çökmez sanki.Barış özcana laf yok yaa çöksün nolcak huzur veren sesi yeter onun
bende seni kıvırcık saçlı hayal ediyordum hepSaçımı ilk kızıl yaptığımda saç boyasıyla ilgili bişeyler ararken üye olmuştum kk ya. Adımı neden bonus yaptığımla ilgili en ufak bi fikrim yok :)
Dün LCW sitesine baktım çocuklar sweat falan alayım diye bakmaz olaydım indirim diye girdim tshirtler 25 lira 30 lira kazaklar 40 lira 50 lira :/dün kızlara bot aldık bizde iyi yani bot fiyatları
Bazen giyim kuşam sakal vs de yaşlı gosteriyor şuan eşim en az 40 gösteriyor tras olup gelsin 25 falanBarış özcana laf yok yaa çöksün nolcak huzur veren sesi yeter onun
Tamam da kişisel gelişim falan ya kız. Ne biliyim mutlu insanda çabuk çökmez sanki.
Kız bende kıvırcık hayal ettim. Kızıl saç kıvırcık kafa bı türlü ortusmedi. Hayal etmedim sonra Selda baycandan başka bişey gelmedi çünkübende seni kıvırcık saçlı hayal ediyordum hep
Dün LCW sitesine baktım çocuklar sweat falan alayım diye bakmaz olaydım indirim diye girdim tshirtler 25 lira 30 lira kazaklar 40 lira 50 lira :/
bende seni kıvırcık saçlı hayal ediyordum hep
Dün LCW sitesine baktım çocuklar sweat falan alayım diye bakmaz olaydım indirim diye girdim tshirtler 25 lira 30 lira kazaklar 40 lira 50 lira :/
Kız bende kıvırcık hayal ettim. Kızıl saç kıvırcık kafa bı türlü ortusmedi. Hayal etmedim sonra Selda baycandan başka bişey gelmedi çünkü
Bonus kabarık oluyor ya ondanKıvırcık neden acaba değilim kıvırcık dalgalıyım bir mihtar