🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Canım rabbim şifasını versin inşallah,sen çok etkileniyosun sanırım psikolojine zarar vermesine izin verme bu durumların,dua et bol bol,kızına sarıl ruhun dinlensin, rabbim herseyin en güzelini bilir.tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallah anneannen🙏

Hastaneden çıktı dün bugün de geçmiş olsuna diye gittik kv lerle ama daha biz oradayken fenalaştı yine
Solunumu nabzı durdu. Etkilenmemek elde değil :KK43:
Allah çektirmesin diyorum ne diyeyim.
Yoğun bakıma sevk edilecek hastane bulamıyoruz şimdi

Hastaneden çıktı dün bugün de geçmiş olsuna diye gittik kv lerle ama daha biz oradayken fenalaştı yine
Kaç yaşında canım, aynen allah cektirmesim tabi,ele ayağa koymasın inşallah,bakana da bakilana da zor çünkü canım.rabbim şafi ismiyle şifasını eylesin en tez zmnda,zaten yiyecek ekmeği, görecek günleri varsa tutunur hayata canim😔

Kaç yaşında canım, aynen allah cektirmesim tabi,ele ayağa koymasın inşallah,bakana da bakilana da zor çünkü canım.rabbim şafi ismiyle şifasını eylesin en tez zmnda,zaten yiyecek ekmeği, görecek günleri varsa tutunur hayata canim😔

87 yaşında canım çok çok yaşlandı artık elden ayaktan düştü
Böyle hastanelere gidip gelmek yoğun bakımlar daha çok yoruyor onu. Bakanı geçtim zaten de kendisi için zor. Allah yardımcısı olsun

87 yaşında canım çok çok yaşlandı artık elden ayaktan düştü
Böyle hastanelere gidip gelmek yoğun bakımlar daha çok yoruyor onu. Bakanı geçtim zaten de kendisi için zor. Allah yardımcısı olsun
Amin canım aynen yaslanmış baya ben 70 falan sanmıştım, yine ömür üzüyor o yaşlardakiler daha dinç olabiliyor diye,Allah yardımcınız olsun

Amin canım aynen yaslanmış baya ben 70 falan sanmıştım, yine ömür üzüyor o yaşlardakiler daha dinç olabiliyor diye,Allah yardımcınız olsun

Yani tam yaşını bilmiyoruz yetim büyümüş, belkide daha genç yaş olarak ama annemle dayımı kaybettikten sonra çok çöktü. Amin canım

Yani tam yaşını bilmiyoruz yetim büyümüş, belkide daha genç yaş olarak ama annemle dayımı kaybettikten sonra çok çöktü. Amin canım
Canım zaten öyle bı sınavdan geçmiş ki kadıncağız iyi bile dayanmış böyle yikilmamis onceden,evlat acısı çok ağırdır yani sonucta😔Allah daha beterinden esirgesin

Ne yaptınız canım bulabildin mi?

İzlediğimden hiç bişey anlamadım gıı:confused:bana biri anlatsin:KK69:

Tekrar izleseydin :confused:

İzledim bonus altta güzel yorumlar var uygulayan insanlar bir çok şeyi başarmış bende kilo için mi başlasam acep :KK45:

Çıkartcam ben ikisinide a3 kağıda kocaman.
Ve en çok kilo için,kitap için, sabır için istiyorum kullanmayı.

Bonus Bonus um zinciri kirabilmem.icin benim.degil baskasinin.hamlesi daha onemli ama nedense icimde 2020 ye dair cok guzel umutlar var sira bende hayat dlyeceim sanki insalllahh

İnş yüzünü güldürür 2020.

Videoyu izledin mi?

Ederiz tabi etmezmiyiz :) Jenna16 Jenna16 jennayı sık sık görüyorum
Çok şeker biri :KK68: kk da bırakamayacagim insanlardan birisi kendileri ..

Nedense dua etmek geldi içimden Rabbim hepimizi güzel insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı eslerimizi :KK68:

X