Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tıklamayınca uzaktan duman gibi duruyor. Tıklayınca ince detayları çıkıyor canım.Kızlar bişey daniscam. Bu profil resmi çok gıcık mi olur koysam. Karar veremiyorum
Ayyy bu eski hamam terlikleri
Çok mu itici bişey deyin. Terlik deyince aklıma hep bu geliyor
Bence daha renkli birşey bul. İtici değil. İnce fikirli ayrıntılar da saklı güzelliği. Büyültmeyince pek belli olmuyor. Ben telefondan giriyorum tabi.Çok mu itici bişey deyin. Terlik deyince aklıma hep bu geliyor
He evet. Tuvalet demi.pis mis gibi mi olurAy bence itici bildiğin tuvalet terliği
Üstümdeki kalsın o zamanBence daha renkli birşey bul. İtici değil. İnce fikirli ayrıntılar da saklı güzelliği. Büyültmeyince pek belli olmuyor. Ben telefondan giriyorum tabi.
He evet. Tuvalet demi.pis mis gibi mi olur
Ne gibi ha ha anladığım miYani insanın aklına kötü şeyler geliyor bence şu anki güzel
Ne gibi ha ha anladığım mi
Ya sizin nickler güzel benim bu nick üstüme yapıştı bende değişik biseyler ingilizceli falan koymak istiyorum değişiyor mu
Senin terliksi deyince aklına tuvalet terliği gelmiyor muLeyla ile Mecnun dizisini izlemiş miydin? Orada RTÜK'e laf çakmak için hakaret olarak tuvalet terliğini kullanıyorlardı
Senin terliksi deyince aklına tuvalet terliği gelmiyor mu
O güzel. Prenses li neyli biseyler koyayım iyisimi.Benim aklıma terliksi hayvan geliyor ya aslında
Benimde o geldi aklıma.Benim aklıma terliksi hayvan geliyor ya aslında