- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
valla hem annemin hem eşimin önüne yattım olur mu olur çocuklar getirmiştir belki okuldan diye .Ne var la gafanda
Bak biz burda çok pis geyik yaparız iyi gelir egzamaya
Kafamda bişey yok da çok kaşınıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla hem annemin hem eşimin önüne yattım olur mu olur çocuklar getirmiştir belki okuldan diye .Ne var la gafanda
Bak biz burda çok pis geyik yaparız iyi gelir egzamaya
Canım çok geçmiş olsun sakın ihmal etme onun ağrısı çok fena olur.anneannen nasıl oldu canım?Ne gülüyorsun be
Benimki de tutturmuş o kadar dırdır ettin ki çenen düştü galiba diyor
Canım çok geçmiş olsun sakın ihmal etme onun ağrısı çok fena olur.anneannen nasıl oldu canım?
Kıyamam ya Allah şafi ismiyle şifa versin inşAllahYarın da devam ederse gideceğim sanırım teşekkür ederim.
Anneannem de iyi sayılır canım, bugün eve çıkarttılar ama tek başına solunumda zorlanıyor, makina aldık solunum için. Belki tekrar da yatabilir hastaneye, arada fenalaşıyor maalesef
Bonus um benimde söyleyecek o kadar çok şeyim var ki
Kaçarsın buralardanDökülün hele
Kaçarsın buralardan
Özet geçmem gerekirse senin de yazmış olduğun gibiDemirden korksak trene binmez idik
valla hem annemin hem eşimin önüne yattım olur mu olur çocuklar getirmiştir belki okuldan diye .
Kafamda bişey yok da çok kaşınıyor
Özet geçmem gerekirse senin de yazmış olduğun gibi
Kaçmak istiyorum iyi olmanın yetmediği yerlerden..
Toplayacağım beni yerden..Karartan içimi kopkoyu renklerden
Alicja nasıl oldun?
Toplayacağım beni yerden..
Yerle bir olduğum yerlerden.. İnşallah
Amin limonsuzcum, allah acı çektirmesin diyorum fazla ne diyeyim.Kıyamam ya Allah şafi ismiyle şifa versin inşAllah
Çenem ağriir hala
Kız ben bu mesajı 3 kere okudum ama annamıyorum
Enişteye gülücem ya banane dırdırdan çenen düştü demiş yaa
Geçmiş olsun. Bana da olur arasıra ters hareket yapınca. Kart kart ses çıkıyor. Bikac gün sonra geçiyor. İnşallah seninkide geçicidirÇenem ağriir hala