- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
Noldu kiBaşlığı gördüm de hakikaten söylenecek çok şey var kk nin ıssız bir yeri yok mu şöyle avaz avaz bagirsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu kiBaşlığı gördüm de hakikaten söylenecek çok şey var kk nin ıssız bir yeri yok mu şöyle avaz avaz bagirsam
Ne bileyim içim sıkılıyor :/ stresten sanırım egzama başladı iki klhaftadir başım kaşınıyorNoldu ki
Geçmiş olsunNe bileyim içim sıkılıyor :/ stresten sanırım egzama başladı iki klhaftadir başım kaşınıyor
Ne bileyim içim sıkılıyor :/ stresten sanırım egzama başladı iki klhaftadir başım kaşınıyor
Amecey Seni özledim ondan dönir başım
Hepimiz mi dertliyiz bee
Benim de bağırasım var ağzımı açabilsem bağıracağım
Bonus senin de kalbin ne kadar temiz Gürdalla mı çitiledin
Portakallı kek yapıyorum puh
Limonlu belkiPortakallı kek yapıyorum puh
Yaz kızımHahahah vakit var sanki bizim onlara bakmamıza, nefes almadan yaz kızım :))
Yaz kızım
Su iç su bol bol
Çenenle birini mi dövdün :)))Dişim değil sanırım ağrıyan yaa çenem. Kulağım çınlıyor, gözüme kadar vuruyor ağrı. Son bir kaç gündür dişlerimi çok sıktığımı farkettim birkaç kez ondan oldu galiba. Ağzımı açarken ses geliyor çenemden
Çenenle birini mi dövdün :)))
Dişlerini sıktığından olabilir hem de dişlerin erken aşınır. Dişlik al madem
Dişim değil sanırım ağrıyan yaa çenem. Kulağım çınlıyor, gözüme kadar vuruyor ağrı. Son bir kaç gündür dişlerimi çok sıktığımı farkettim birkaç kez ondan oldu galiba. Ağzımı açarken ses geliyor çenemden
Kız o önemli git benim kuzenim ne çekti çıktı falan çenesi tövbe est neden gülesim geliyo ya