Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sennki uyudumu
Valla hayallern suya dusmesinde benm kix hala deliksiz uyumuyor ha eskiye gore cok iyi masallah da emmeyi biraktik 1 sene daha resmen nerdeyse ayni duzen uyandi su icti tekrar beni yanina istedi yatti dalsin etsn.diyene.kdr benim uyku hic oldu hep .. daha 3 yasi dolali biraz dha iyi diyebilirim hala parkeler ses yapmasn diye dikkat ediyorm mesela o uyurkenUyudu da benimki sürekli uyanıyor çok uykum geldi tekrar uyanırsa diye bekliyorum. Şu emme zamanı geçseydi belki azalırdı bu uyanmaları
Ben kızım uyurken duş filan hayatta alamıyorum duştaki suyun sesini duyuyor. Seninki öyle değilse al da rahat rahat yat bari
Sana da afiyet olsun canım benim bi tanıdık mı çıktı yoksadeşifre yazmışsın ya.Biz de iyiyiz kaynanamla çay içtik şimdi Kızımın uyumasını bekliyorum :))
Afiyet olsun canım
Tatlım tek diyebileceğim sütten kestikten sonra yanında uyumaya alıştırma. İlk zamanlar yatsn bile dalmaya yakın kalk, ama yakınında ol. Mesela elini tutabilirsin yada eee ee diyebilirsin. Mesela benimki bikaç kere huysuzlandi, kucağıma alıp öptüm sakinlestirdim geri yatırdım. Çok şükür kendi uyuyor artık. Hatta bu günleri de görebilecek miydim diyorumUyudu da benimki sürekli uyanıyor çok uykum geldi tekrar uyanırsa diye bekliyorum. Şu emme zamanı geçseydi belki azalırdı bu uyanmaları
Ben kızım uyurken duş filan hayatta alamıyorum duştaki suyun sesini duyuyor. Seninki öyle değilse al da rahat rahat yat bari
Gerçekten miiiiYoulost16 seni görmek çok güzel
Ayyy güzel t.....cım demek. Alisya da çok yakışmış.Bizim tosia ❤
Yavrum benim uzak kalmadigina çok sevindim canin sağ olsun milyon gurulugun bize ne faydası vardı ki...geldin ya...OhhhEvet ben seni tanıyorum
Ayyy güzel t.....cım demek. Alisya da çok yakışmış.
Yavrum benim uzak kalmadigina çok sevindim canin sağ olsun milyon gurulugun bize ne faydası vardı ki...geldin ya...Ohhh
Tabiki kuzumGerçekten miiii
Nasılsın canımTabiki kuzum
GünaydınGünaydınn hanımlar
Napıyosun nasılsın canımGünaydın ❤
İyi diyelim iyi olsun balımSen nasılsınNapıyosun nasılsın canım
İyi kuzum çok şükürİyi diyelim iyi olsun balım❤Sen nasılsın
Bugünki planların neler :)İyi kuzum çok şükür
Kahvaltıyı yapıp dışarı çıkcaz bakalım biraz gezeceğiz adanaya doğru, sen neler yapacaksınBugünki planların neler :)
Mutlu pazarlar
Bende çıkıyorum dışarı araba süreceğim biraz sonrada alışferiş falan filan
Canım sen ehliyeti aldın mı? Bizim sürüş eğitimi aksadigi için alamadık dahaMutlu pazarlar
Bende çıkıyorum dışarı araba süreceğim biraz sonrada alışferiş falan filan