Polislik bir durum olduğunu bilmiyor ne bulaşırsın, babasına şikayet etsinBanlancam birazdan
Polislik bir durum olmadığını bilmiyor ne bulaşırsın, babasına şikayet etsin
Ama ben yazarsam gülerim bela okuyor la :))Ya da iğrendiği kocişine
Bir de akşam yemeği vardı dimi, kolay gelsin osamanBitmedi maaleaef daha yemek faslı yeni başlıyor
Bir de akşam yemeği vardı dimi, kolay gelsin osaman
Adamın şeyinden plakasından uyruk tanımlamış ne bileyim benNe oldu yine ya bdvde
Adamın şeyinden plakasından uyruk tanımlamış ne bileyim ben
Geç kaldın, çok formdan düştün sen. Hiç hoş değil. Şu ana kadar banlanmış olman gerekirdi.Banlancam birazdan
Kibleyin beni yoksunluk krizine girmeyeyimGeç kaldın, çok formdan düştün sen. Hiç hoş değil. Şu ana kadar banlanmış olman gerekirdi.
Şu an dilekçe yazıyorum ben, en kısa sürede banlanmanı arz ediyorum. Bu ne böyle canım, ben mecbur muyum senin bansız olduğun bir foruma girmeyeKibleyin beni yoksunluk krizine girmeyeyim
Zor tuttuğumuz çok şeyler oluyor da ne için kim için diye durup düşününce geçiyor çoğunlukla Geçmeyince de üzerimize afiyet :)Ay onu yazmamak için zor tutuyorum kendimi.
Gaz verme şuna, sabaha bulursak ne ala :))Şu an dilekçe yazıyorum ben, en kısa sürede banlanmanı arz ediyorum. Bu ne böyle canım, ben mecbur muyum senin bansız olduğun bir foruma girmeye
DayanamadımZor tuttuğumuz çok şeyler oluyor da ne için kim için diye durup düşününce geçiyor çoğunlukla Geçmeyince de üzerimize afiyet :)
Bişey yok neyseki, hele göz yaşlarınaDayanamadım
Ne hissedecek bakalım abla, büyük mü küçük mü :))Küçücük yasdım
Gaz verme şuna, sabaha bulursak ne ala :))
Banlanınca foruma vakit ayırmayıp hep benimle ilgileniyor, o bakımdan şey ediyorumDayanamadım