Ne münasebet kasvet neyim yokKasvetli şarkı gönderin bana
Sana demiştim değil mi sus ve bana çamaşırlardan bahsetme
Üşüdükçe alıp giyiyorum, çocuklarınki hazır ya rahatım
Sende niye hazırdı bu
Ne var momjeansimi çekip oturdum kahve içiyorum noldu kiBir sepet dolusu yıkanmayı bekleyen kirli var ve ben hala pijamayla geziyom evin içinde.
Bir sepet dolusu yıkanmayı bekleyen kirli var ve ben hala pijamayla geziyom evin içinde.
Ne var momjeansimi çekip oturdum kahve içiyorum noldu ki
Yağdı yağacak diye kurutmalığ bi dışarı bi içeri gezdirip duruyorum
Ne var momjeansimi çekip oturdum kahve içiyorum noldu ki
Yağdı yağacak diye kurutmalığı bi dışarı bi içeri gezdirip duruyorum
Güneş açar ardından yağmur bastırır öyle işteBu da momjeans çekmiş bu İzmirin havası ne olacak bilmem ki
Güneş açar ardından yağmur bastırır öyle işte
Pijamayla gezmek sorun muydu ki
Daha neler göreceğiz yarabbilalemin
Ay evde sabah kalkar kalkmaz yatağı toplayan, duşunu alan, ev kıyafetini giyip parfüm süren bir adam oluncu kendini kötü hissediyor insan. Ben de dün akşam topladığım dağınık saçım üzerimde pijama çoraplar paça üstünde geziyom.
Şuan için sorun yok gibi. Makinaya atsan çamaşırları, 1 saate çıksa yine salıya doğru kurur :))Ay kurumuyolar da zaten. Üç gün askıda kalıyor.
Mom jeanini yesinler.
O adamın façasini al yere kendini kötü hissetmediğini göreceksinAy evde sabah kalkar kalkmaz yatağı toplayan, duşunu alan, ev kıyafetini giyip parfüm süren bir adam oluncu kendini kötü hissediyor insan. Ben de dün akşam topladığım dağınık saçım üzerimde pijama çoraplar paça üstünde geziyom.
Niye bee eşine ayak uydursun işte miiss gibi idolü var :))O adamın façasini al yere kendini kötü hissetmediğini göreceksin
Ayak uyduramiyorsa napsin kadıncağızNiye bee eşine ayak uydursun işte miiss gibi idolü var :))
Çok mantıklıAyak uyduramiyorsa napsin kadıncağızonu kendine benzetsin bari
Senin her halin güzel bebişim ashhsfaAy evde sabah kalkar kalkmaz yatağı toplayan, duşunu alan, ev kıyafetini giyip parfüm süren bir adam oluncu kendini kötü hissediyor insan. Ben de dün akşam topladığım dağınık saçım üzerimde pijama çoraplar paça üstünde geziyom.