- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Ben anlatabiler miyimHiç anlatmasınlar bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anlatabiler miyimHiç anlatmasınlar bence
Anlat lütfen :))Ben anlatabiler miyim
Beraber 5 yılı devirdiğimiz, aile boyu tanıştığımız, gerçekten her şeyimi bilen, benden öte benden ziyade, beni benden iyi tanıyan canımın ta içiAnlat lütfen :))
Biliydim böyle olacağını, böyle dostluklar hayat için mikemmel motive oluyor. Daim olsun canmBeraber 5 yılı devirdiğimiz, aile boyu tanıştığımız, gerçekten her şeyimi bilen, benden öte benden ziyade, beni benden iyi tanıyan canımın ta içi
Sağolsun gerektiğinde fırçasını atar ağzıma s.çar, gerektiğinde en zor günümde yanımda olur, konuşmadan günümüz geçmez.
Herkesin hayatına lazım güzel kadınlardan biridir.
Aboo sevgim kabardı ahhshas
Valla kendisi hayattaki şanslarımdan biri benim için ( KudrAlobar sen okuma buraları şımaracaksın sonra )Biliydim böyle olacağını, böyle dostluklar hayat için mikemmel motive oluyor. Daim olsun canm
Ne güzel o zaman sen de İzmirlisin :))
Ahahaha yürek yürek yanlış anlaşılma olmasınKudrAlobar sana kabaran birşeyler var burda :)))
Hiç te şımarmaya müsait gibi durmazdı ama tabi belli olmaz yineValla kendisi hayattaki şanslarımdan biri benim için ( KudrAlobar sen okuma buraları şımaracaksın sonra )
KudrAlobar sana kabaran birşeyler var burda :)))
Valla kendisi hayattaki şanslarımdan biri benim için ( KudrAlobar sen okuma buraları şımaracaksın sonra )
Dün akşamdan beri kaymadın, pazar izin günüm olsun muEhehe şımardım bileee.
Ben bugün sana fırça kaydım mı?
Olsun barikDün akşamdan beri kaymadın, pazar izin günüm olsun mu
Alicja bitti mi işlerin
İyi Pazarlar Hayırlı olsun @Bonus bende geleyim dedim
Ben demedim o dedi bee :))
Hoşbuldum yeni üye :))Hoşgeldin :)