- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
Harun kolçak kayahan bendeniz ❤
Allah rahmet eylesin Harun Kolçak ve Kayahan'a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harun kolçak kayahan bendeniz ❤
Bu pazar niyet ettim evde oturup bonissi darlamayaPazar günü töreleri
Ne kadar güzel, yemeği de çıkar aradan sonra kahve içerizUla bu ne güzel pazar, benim kız babaannesinde, evimi süpürdüm duşumu aldım
Ama daha yemek yapıcam
Ne kadar güzel, yemeği de çıkar aradan sonra kahve içeriz
İçiyorum o zaman :)) @malipina senin için de içiyorumŞimdi içelim yaa daha kızım gelip uyuyacak, o uyurken yaparım yemeği
Şimdi yemeğe dalarsam gelir hanfendi, bu sefer al başına belayı
İçiyorum o zaman :)) @malipina senin için de içiyorum
Lama mısın sen çiçeğimm
Lama mısın sen çiçeğimm
Onlar tükürür ben içimdekini asilce yere yaklaştırıyorum
Canım A101 de hichghenic narspirin leke çıkarıcı var onu dene, çayı bile hemen çıkarıyor. Birde bulaşık makinesi tableti erit sil, onunla çıkmazsa
Saolun kızlar, bulaşık Makinesi tabletini eritip silmek yada direk parlatıcı dökmek aklıma gelmedi bakalım bide highgenic marka fırın temizleyici gösterdi amecey olmadı onla da silecem.rossman mağazalarından domol marka temizleyici alacam artık en olmadı,domola güvenirim ama bakalım saolunBulaşık Makinesi parlatıcı varsa lekeli kısma biraz dök ıslak bezle sil,hemen geçiriyor
Halıya da etkili ki cidden domol marka halı temizleyiciler düşünüyodum ama bu daha kolay deneyim bi saolasinEki Görüntüle 2560690
K Kendinisevenbirii üstünde yazana bakma, bi alın yazısını çıkarmıyor, herşeye sıkıyorum anında etki
İyi düşünmüşsünüz canım bence de ev ev üstüne olmaz hakkınızda hayırlısı,inşallah gönlüne göre ev bulursunEvet canım öyle düşündük ama sonra iyi olmayacağına karar verdik, ev ev üstüne olmasın dedik
Yine yakın ama ayrı bir ev bakacağız daha iyi olacak sanki öylesi
Rica ederim canmmSaolun kızlar, bulaşık Makinesi tabletini eritip silmek yada direk parlatıcı dökmek aklıma gelmedi bakalım bide highgenic marka fırın temizleyici gösterdi amecey olmadı onla da silecem.rossman mağazalarından domol marka temizleyici alacam artık en olmadı,domola güvenirim ama bakalım saolun
Halıya da etkili ki cidden domol marka halı temizleyiciler düşünüyodum ama bu daha kolay deneyim bi saolasin
İyi düşünmüşsünüz canım bence de ev ev üstüne olmaz hakkınızda hayırlısı,inşallah gönlüne göre ev bulursun