🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Nego Nego ya yardım et bana negom,esim bı kaç gün önce nar düşürmüş halıya hemen prille silmiş fln ama ben evde yoktum gelince farkettim,oda itiraf etti,sildim fln ama çıkmadı tabi kaç gün oldu halı asindi nerdeyse hala leke var ya,nasıl çıkarıcam bı akıl ver :KK43:
Canım A101 de hichghenic narspirin leke çıkarıcı var onu dene, çayı bile hemen çıkarıyor. Birde bulaşık makinesi tableti erit sil, onunla çıkmazsa

evet canım zor gerçekten, vakit kalmıyor hiçbir şeye
Ama bende de var biraz bak şu an kalkıp iş yapacağıma kk da takılıyorum, Nego Nego beni bi yakalasa var yaaaaa 😂
Nego Nego gel beni bul der gibi olmuş 😄
O şimdi Gürdal mıdır, güldal mıdır onun kokusundan gözünün önünü görmüyordur :KK53:
birşey yapmaz ya kıyamaz o :KK70:
Püüüff yeter ama ben = temizlik algısı :KK70: :KK70:
Ben temizlik ve düzenden ibaret değilim taaaam mı :63:

Canım siz çıkacağınız zaman kayinvalidenin eve tasiniriz sanırım diyodun yanlış hatırlamıyorsam,vazmigectiniz onların yanina tasinmaktan? İstanbul'da daha da pahalı herşey ki evler uygun olsa sasirirdim

Evet canım öyle düşündük ama sonra iyi olmayacağına karar verdik, ev ev üstüne olmasın dedik
Yine yakın ama ayrı bir ev bakacağız daha iyi olacak sanki öylesi

Nego Nego ya yardım et bana negom,esim bı kaç gün önce nar düşürmüş halıya hemen prille silmiş fln ama ben evde yoktum gelince farkettim,oda itiraf etti,sildim fln ama çıkmadı tabi kaç gün oldu halı asindi nerdeyse hala leke var ya,nasıl çıkarıcam bı akıl ver :KK43:
Bulaşık Makinesi parlatıcı varsa lekeli kısma biraz dök ıslak bezle sil,hemen geçiriyor

X