- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvaltı mı kalır bu saate, boğazım ağrıyor. Ev halkını yolladım, filtre kahve içiyorum.
Kahvaltı mı kalır bu saate, boğazım ağrıyor. Ev halkını yolladım, filtre kahve içiyorum.
Hosbuldum , teşekkürlerHoşgeldin mehlika :)
Canım A101 de hichghenic narspirin leke çıkarıcı var onu dene, çayı bile hemen çıkarıyor. Birde bulaşık makinesi tableti erit sil, onunla çıkmazsaNego ya yardım et bana negom,esim bı kaç gün önce nar düşürmüş halıya hemen prille silmiş fln ama ben evde yoktum gelince farkettim,oda itiraf etti,sildim fln ama çıkmadı tabi kaç gün oldu halı asindi nerdeyse hala leke var ya,nasıl çıkarıcam bı akıl ver
Keyif yapayım dedim güya, kök zencefil kalmadı toz varBahane işte 🕶 severim filtre kahveyi afiyet olsun da keşke zencefil falan mı içseydin boğazın ağrıyorsa
evet canım zor gerçekten, vakit kalmıyor hiçbir şeye
Ama bende de var biraz bak şu an kalkıp iş yapacağıma kk da takılıyorum, Nego beni bi yakalasa var yaaaaa
Nego gel beni bul der gibi olmuş
O şimdi Gürdal mıdır, güldal mıdır onun kokusundan gözünün önünü görmüyordur
Püüüff yeter ama ben = temizlik algısıbirşey yapmaz ya kıyamaz o
Keyif yapayım dedim güya, kök zencefil kalmadı toz var
Canım siz çıkacağınız zaman kayinvalidenin eve tasiniriz sanırım diyodun yanlış hatırlamıyorsam,vazmigectiniz onların yanina tasinmaktan? İstanbul'da daha da pahalı herşey ki evler uygun olsa sasirirdim
Olsun süte kat balla yada limonlu suya oda fayda eder
Bulaşık Makinesi parlatıcı varsa lekeli kısma biraz dök ıslak bezle sil,hemen geçiriyorNego ya yardım et bana negom,esim bı kaç gün önce nar düşürmüş halıya hemen prille silmiş fln ama ben evde yoktum gelince farkettim,oda itiraf etti,sildim fln ama çıkmadı tabi kaç gün oldu halı asindi nerdeyse hala leke var ya,nasıl çıkarıcam bı akıl ver
90 lara mı akıyoruz
Heee beğendin mi
Çok severim çok