- 11 Aralık 2018
- 39.675
- 245.944
Seni biliyorum saklanamadın
Niye saklanamıyom ben?
Bu nicki sevmedim zaten hiç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni biliyorum saklanamadın
Değiştircem de kudraya geri mi dönem başka bişey mi bulam bilemedimGeri değiştir be kuzum yine banlanıyorsun yine banlanıyorsun :))
Niye saklanamıyom ben?
Bu nicki sevmedim zaten hiç.
AA o sen misinbende diyorum konularda kudralobar yok ne zmndir görmüyorum diyeHaha toptan biçim değiştiriyoruz. Ben de kudralobar
Nasıl oluyorsa daha hoşgeldin diyemeden yine giriyorsun mapus damlarına
Kudraya dön bütünleştin artık sen bilirsin yine deDeğiştircem de kudraya geri mi dönem başka bişey mi bulam bilemedim
Valla ben de anlamıyom o kısmı. Almaceye de söyledim son banda siteye bile girmemiştim doğru düzgün. Toplasan 10 dakka aktif oldum banlandım.
Elleri otomatik gidiyor o dedeyle nene neydi öyleValla ben de anlamıyom o kısmı. Almaceye de söyledim son banda siteye bile girmemiştim doğru düzgün. Toplasan 10 dakka aktif oldum banlandım.
Saklanayım dedim ama saklanamamışımAA o sen misinbende diyorum konularda kudralobar yok ne zmndir görmüyorum diye
Yeni bir şey öğrendimPazar Günü rengi Kırmızı Güneş Günü olduğu için Can yazıyor paylaşmıştı instadan günlerin renklerini vs
Bdvden uzak durunca kendimi siyasette buluyom o daha tehlikeliBdvden uzak dur, çare o bence
Bdvden uzak durunca kendimi siyasette buluyom o daha tehlikeli
Siyasette de siyaset konuşulmayacaksa nerede konuşulacak
Nereye şaapacak bu insanlar
Değiştireceğini okudum az önce,tanımamama rağmen kudraya geri dön diyorum, bence bütünleşmiştin sanki o nickle sen bilirsin tabiSaklanayım dedim ama saklanamamışım
Bdv de mi geçiyor bu olay tam olarakMsjlara Komik ifadesi bırakmaya ne kdr alistiysam,birinin duruma üzgün atacağım yerde komik atmisim,kadin bana gülecek ne var diye karşılık verdi
Oy çokluğuyla kudraya geri dönüyorum o zamanDeğiştireceğini okudum az önce,tanımamama rağmen kudraya geri dön diyorum, bence bütünleşmiştin sanki o nickle sen bilirsin tabi
Di mi laa... bi ara polemikten banlanmıyoduk siyasette şimdi durum nasıl acaba?
De haydi üstünü değiş gel mademOy çokluğuyla kudraya geri dönüyorum o zaman
Yok durum paylaşmıştıBdv de mi geçiyor bu olay tam olarak