- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
Dur sıkışıyım şöyleOoo bebişim de gelmişbende yeni geldim yanimda yer var gel otur
Ayyy girişte ücreti ödemeyi unuttuk caktirmasan
Topiği açma amacım
Ev sahibi bonus oluncaNeden bonusa soruyorsun bunu:)) olmaz mııı hoşgeldin
Sağol canımAfiyet olsun, alışkınsın zaten ondan çok şey yapmadım :))
Ben de iyiyim gece yağmur sesi dinleme sevdam tuttu
Pek bi güzel agirliyorlarDur sıkışıyım şöyleneyse ki yabancilik çekmeyiz limonsuzum bizim kizlarmis zati
Ev oysa çatısı da biziz :)) Napıyorsun neler yaptın habersiz kalmışkenEv sahibi bonus oluncasende evin tatlı küçük güzel kizisin zaahirr
Bekledim bekledim yok, kuru yağdı durdu yağdı durdu. Gökgürültülü yağmur huzur verir banaSağol canımsen istediğin şekilde yaz
Bizim burda baya gokgurultulu vardi☺
Olsun yağması da iyi. Unutmadın canım çünkü söylememiştim kiBekledim bekledim yok, kuru yağdı durdu yağdı durdu. Gökgürültülü yağmur huzur verir bana
Sizin orayı unuttum ben, neresi bilmiyorum
Bunu bana hamecey derken düşünecektin
Hoşbuldum balım nasılsın
Ben düz okudum sen istediğin gibi yaziyim canım çocuklarla kahvaltı yapıyoruz sen nasılsın
Dur sıkışıyım şöyleneyse ki yabancilik çekmeyiz limonsuzum bizim kizlarmis zati
Gök gürlemedi ama :)) sherlock mod onOlsun yağması da iyi. Unutmadın canım çünkü söylememiştim kiİzmir deyim ☺
İyim canım çay içiyorum ☺ bide çocuklara kahvaltı yaptırmaya çalışıyorumVay bee. Hemen yeni bir nick bulmam gerek
İyiyim şükür sen nasılsın
İyim canım çay içiyorum ☺ bide çocuklara kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum
Gözünü seveyim aklımda tutup kolay etiket yapabileceğim bir nick bul degistireceksen
Yakındır gürler sabret azıcıkGök gürlemedi ama :)) sherlock mod on
Senden güzel bişey bekliyorumBulamadım ki böyle acele oldu
Gök gürlemedi ama :)) sherlock mod on
Saolsunlar misafirperverlerPek bi güzel agirliyorlar❤
Hahah doğrudur çatı olmadan evde olmaz zatenEv oysa çatısı da biziz :)) Napıyorsun neler yaptın habersiz kalmışken
HoşbuldumHoşgeldin
Şuan güneşliiii neysem belki de tropikal eyaletindesinYakındır gürler sabret azıcık
Olursun canım, Allahın izniyle yaşın güççücük daha. Ne küçükledik bu gün birbirimizi öyle yaSaolsunlar misafirperverler
Hahah doğrudur çatı olmadan evde olmaz zaten
İyim canım hiç bı değişiklik yok,hamile değilim meselasen nasılsın
Hoşbuldum❤