- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
Yatak mı saat 12 ve öğlenBiri beni tutup süpürgenin başına fırlatabilir mi ya nolur
Kendimi kazıyamıyorum yataktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatak mı saat 12 ve öğlenBiri beni tutup süpürgenin başına fırlatabilir mi ya nolur
Olursun canım, Allahın izniyle yaşın güççücük daha. Ne küçükledik bu gün birbirimizi öyle ya Alicja hele Aliş
Yatak mı saat 12 ve öğlen
Aynı aynı buralar da ayniŞuan güneşliiii neysem belki de tropikal eyaletindesin
Amin canimcim insallahOlursun canım, Allahın izniyle yaşın güççücük daha. Ne küçükledik bu gün birbirimizi öyle ya Alicja hele Aliş
İçimzde içimizde :))Aynı aynı buralar da ayni
Ben sana bu kötülüğü yapamamBiri beni tutup süpürgenin başına fırlatabilir mi ya nolur
Ben sana bu kötülüğü yapamam
Immm biri İzmir in neresinde oturduğunu söyleyeceksen ilk sen olmalısınİçimzde içimizde :))
Yok canım hiç öyle yazmadım.Kız sen Bursada değil miydin sanki öyle kalmış aklımda ya
Youlost16 Bursa'da ki
Yok canım hiç öyle yazmadım.
Evet miniksin de ondan canmcmAmin canimcim insallah
Olsun yaşımızda küçüklük bize yakisiyor
Sebep, bunu da nerden çıkardınImmm biri İzmir in neresinde oturduğunu söyleyeceksen ilk sen olmalısın
Olur öyle aradaBeynim ambale olduysa demek
Tamam tamam unuttum gittiEvet miniksin de ondan canmcm
Sebep, bunu da nerden çıkardın
Hataydayım ben söylemiştim daha önce hadi orda olduğunu da söyle :))Olur öyle arada
Tamam tamam unuttum gitti
Ben de karıştırıyorumAaa evet olabilir belki karıştırmışımdır
Aa yok tutmadı bana çok uzak. Ama istersen söylerim tabi seni mi kircam aşkolsunHataydayım ben söylemiştim daha önce hadi orda olduğunu da söyle :))
Sana uzak? Neresi ki acaba o gizemli yer :))Aa yok tutmadı bana çok uzak. Ama istersen söylerim tabi seni mi kircam aşkolsun